Коледни подаръци с отстъпки

Обикновено по това време на годината Интернет е залят от идилични снимки на запалени камини с окачени на тях чорапчета, блещукащи коледни дървета, чаши с топъл шоколад и много сметана, послания за уют и безгрижни джинджифилови моменти.

Тази Коледа обаче ще бъде по-различна. Това обаче не означава да не си подарим хубави мигове със семейството. Тази година научи всички нас да ценим повече времето с близките ни хора и да обеняваме малките жестове.

Ходенето по магазините и изборът на подаръци тази година също не е както преди. Вече изборът на подаръци се случва на дивана.
За да те улесним в избора сме ти подготвили списък с идеи за подаръци, които да подариш на свои близки или на себе си.

Това са практични и полезни подаръци – парченца от пъзела на здравето и личната грижа, както и такива които носят емоции. Ние вярваме, че ако нещо трябва да се подарява, е добре това нещо да носи полезност и/или наслада, затова подбрахме такива предложения за подаръци и осигурихме изгодни отстъпки, които важат до Коледа! Така че разгледай списъка ни и направи своя избор!

Подарък за млади майки

Разбира се, започваме списъка с подарък от нас! Гордеем се с това, че нашата програма “Не на диастазата” се превърна в запазена марка за жените, които искат да се погрижат за себе си след раждането (без значение колко време са минали от него!). Ако и ти искаш да го направиш, подари си участие в януарското ни издание на стойност 179 лева, вместо на регулярната цена от 250 лева. Можеш да прочетеш повече за програмата тук.

Това е подходящ подарък и за сестра или близка приятелка. Програмата е дългосрочна инвестиция в грижата за себе си, защото децата ни имат нужда от щастливи, уверени и енергични майки, които да бъдат добър пример за тях.

ne-na-diastazata-sled-rajdaneto-mama-sum

 

Подарък за бъдещи майки

Следващото ни предложение е за бъдещите майки и пак е свързано с грижата за добра форма в този така важен период. Ако очакваш бебе можеш да си подариш сега програма за активна бременност, заедно с книгата “Рецепти за щастлива бременност” на Маги Пашова, която излезе от печат преди броени дни.

Само до 25 декември ще можеш да закупиш пакета от програмата и книгата за 139 лева (вместо за 199 лева). Прочети повече за програмата тук.

mama-shte-sum-bremenni-programa-kniga-retsepti

Ароматни подаръци от VALÉM

Свещите от соев восък с френски парфюми са страхотен подарък за приятелка, колежка, учителката на детето. Тези свещи са ефектни, красиви и ухаят просто божествено. Ние самите ги избрахме за подърък на любими хора, както и изпълваме домовете си с тях с празнични аромати.

А ако искаш да заложиш и на нежна грижа за кожата на тялото кремът за тяло на VALÉM е един страхотен избор.

Повече за продуктите можеш да видиш тук. Вземи ги с отстъпка с код WINTER20.

podarutsi-valem-svesht-koleda-mama-sum

Подарък от Oshadhi

Оставаме на ароматната вълна със следващото ни предложение.
Ако сте слушали подкаста ни за етеричните масла, със сигурност знаете какви са ползите от ароматерапията. Подаръчният комплект на Oshadhi е създаден да бъде перфектния подарък за близки и любими хора. За уют, спокойствие и топлина, събрани около Коледното дърво у дома. С код Mamasum512 може да ползвате 5% отстъпка при закупуването му.

Качествени съдове за готвене от Emile Henry

А ето и един подарък за любителите на добрата храна и готвенето у дома! Както знаете здравословното готвене включва не само подбор на полезни и качествени продукти, но и на безопасни съдове. Маги Пашова има подробно видео по темата – как да си изберем такива съдове.

Френските съдове на Еmile Henry са с изключително качество и имат голямо разнообразие от форми и цветове.  Ако искате да (си) подарите качествен съд за готвене, може да поръчате тук съдовете на Еmile Henry  с код EH25 за 25% отстъпка от редовната цена.

mama-gotvi-maraton-magi-pashova

Коледна подаръчна кутия с Gastro Balance на Bactojoy

Здравето винаги е било най-голямата ценност. В година като тази обаче профилактиката и грижата за здравето е от особено значение.
Затова последното ни предложение е за грижа за чревното здраве. Подаръчния комплект носи коледно настроение и помага за добро стомашно-чревно здраве, сила и имунитет. Можеш да го поръчаш тук за 25 лева с код Koleda.

Това са нашите предложения за коледни подаръци. Ще се радваме да сме ти били полезни.

Весели празници и нека не забравяме, че най-важните подаръци тази Коледа ще сме ние, малките жестове и споделеното време с любимите хора.

Подобни публикации

Меню