КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОНЛАЙН МАРАТОНЪТ

За първи път направихме маратона “Мама Готви” преди Коледа. В продължение на месец участниците получаваха всеки ден интересни сезонни предложения, подходящи за цялото семейство, които да приготвят в собствената си кухня.

Редувахме ежедневни и празнични рецепти. Общувахме в затворена Facebook група. Споделяхме снимки на приготвените рецепти и впечатления как са ги приели близките ни. Готвихме с вдъхновение, забавлявахме се много и имахме богато сезонно меню.

Още тогава момичетата ни накараха да обещаем, че ще направим и Великденски маратон.

Сега каним и теб да се включиш в него!

ВКЛЮЧИ СЕ В ПРОЛЕТЕН ВЕЛИКДЕНСКИ МАРАТОН “MAMA ГОТВИ”

В месеца преди Великден ще имаш възможност да готвиш, да научаваш нови полезни неща, да се храниш балансирано и сезонно, и да се забавляваш с Маги и останалите участници.

Рецептите, включени в маратона, са:

 • БЪРЗИ И ЛЕСНИ за приготвяне
 • СЕЗОННИ И ЗДРАВОСЛОВНИ
 • ВКУСНИ И АПЕТИТНО ИЗГЛЕЖДАЩИ
mama-gotvi-velikden

МАРАТОНЪТ Е РАЗДЕЛЕН НА 4 ТЕМАТИЧНИ СЕДМИЦА:

СЕДМИЦА 1
Седмица на семейните рецепти – за тази седмица сме подбрали изключително вкусни сезонни рецепти, с които да обогатиш семейното меню през пролетта.

СЕДМИЦА 2
Седмица на зелените рецепти – зелените храни са сред най-полезните, но често отсъстват от семейното меню. Ще ти дадем идеи как да ги включиш в апетитни рецепти, така че да се харесат на малки и големи.

СЕДМИЦА 3
Седмица на рецепти за деца – през тази седмица ще готвим за децата и с децата. Подбрали сме рецепти, които са вкусни, полезни и интересно изглеждащи, а децата могат да участват в приготвянето им.

СЕДМИЦА 4
Седмица на празничните рецепти – в седмицата преди Великден ще започнем подготовка за празничната трапеза и ще приготвим заедно интересни предложения, с които да впечатлиш близките си.

КАКВО ВКЛЮЧВА?

20 видео рецепти

Всеки делничен ден ще споделяме с теб нова семейна рецепта с видео насоки за нейното приготвянето.

Седмично детокс меню

Освен разтоварващите дни ще имаш възможност да направиш и кратък, но ефективен и много зареждащ седмичен пролетен детокс по предварително изготвено меню.

4 видео лекции

Всяка седмица ще можеш да се включиш в тематична видео лекция, водена от Маги, в която тя ще сподели полезна информация.

Готвене на живо

Ще можеш да участваш и в по едно готвене на живо всяка седмица, което ще се провежда в Zoom.

4 менюта за разтоварващ ден

Ще ти предложим по едно цялостно меню за разтоварващ ден, какъвто да правиш веднъж седмично.

Подкрепа и общуване в група

Всеки ден ще можеш да общуваш с останалите участници в затворена Facebook група, както и да получаваш допълнителна подкрепа и насоки от екипа.

ПРОЛЕТЕН ДЕТОКС

Пролетта е чудесно време за естествено пречистване и презареждане на тялото. Неслучайно това е времето на пролетните пости и различни пролетни детокс програми. Ако дългите пости или изтощаващи детокс програми не са твоето нещо, в маратона ще научиш как по щадящ начин можеш да пречистиш и презаредиш организма си през пролетта.

Ще ти предложим олекотен вариант за мини пролетен детокс, с който да се почувстваш освежена, енергизирана и презаредена преди Великденските празници и трапези.

mama-gotvi-velikden

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Защо е важно да се храним сезонно и кои са сезонните храни през пролетта?

Как да накараме децата да обичат полезни храни?

Какви са ползите от зелените храни и как да ги включим в семейното меню?

Как да се храним по време на празници?

БОНУСИ

mama-gotvi-velikden

На Велики четвъртък ще боядисаме заедно яйца с природни и нетоксични материали.

mama-gotvi-velikden

На Велика събота ще месим заедно най-вкусните козунаци. Гарантиран резултат дори никога преди да не сте месили козунак!

КЪДЕ И КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ МАРАТОНЪТ?

facebook-mama-e-prava

Маратонът е изцяло онлайн. В него участваш със своя имейл и Facebook профил. Всички предварително подготвени материали – видеа и цветни брошури с рецепти ще получаваш по имейл.

Всеки ден в затворената група във Facebook ще има нова рецепта, нови идеи, включвания на живо и възможност ти самата да споделяш и да задаваш въпроси. Веднъж седмично ще участваш и в готвене на живо в Zoom.

ЦЕНИМ ТВОЕТО ВРЕМЕ

Знаем, че всяка майка е заета и времето, което може да отдели САМО за себе си е ограничено. Идеите и рецептите, които ще приготвяме ще ти пестят време, енергия и ще можеш да отделиш повече време на семейството си. Това, което ще трябва ти да вложиш като време е минимално, но знанията и емоциите ще ти донесат един прекрасен пролетен месец. И не само на теб, а на цялото ти СЕМЕЙСТВО.

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИШ?

Подари си един пролетен месец с вкусни и полезни рецепти. Презареди организма си със сезонна храна. Разнообрази менюто на семейството си и открий нови приятели!

ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЧКИ

“Прекрасни момичета и вълшебна Маги, сърдечно ви благодаря, че споделихме заедно този един месец, изпълнен с чудеса, магии и вълшебства. Чувствам се и много по-уверена да творя и експериментирам в кухнята.

Пожелавам ви здраве, надежда и сплотеност. Очаквам с нетърпение следващите кулинарни срещи с Маги и вас.”

Мария

София

“Удовлетворена съм от маратона, успях да изпълня всичките рецепти, научих много, опитах неща, които не бях опитвала преди, вдъхнови се…. Ще ми липства връзката и с всички вас! Момичета пожелавам ви едни Вълшебни празници!”

Екатерина

Бургас

“Много хубав, много зареждащ ,и много вдъхновяващ маратон! Благодаря! На Маги, екипа, на всички, за споделеното време и положителни емоции.

Всеки ден с въодушевление и топлота очаквах новата рецепта, а Маги с толкова любов и по един много завладяващ начин ни я представяше. Бърза, лесна, красива и много вкусна.”

Спаска

София

“Маги, благодаря за вдъхновението и хубавите и лесни рецепти! Благодаря и на останалите момичета за вдъхновението и пожелавам спокойна 2021 и здраве за всички!”

Добродана

Бостън

РЕГИСТРАЦИЯ

ЗАПОЧВАМЕ НА 5 АПРИЛ

ВЗЕМИ С 30% ОТСТЪПКА
до 5 април
99 лева(вместо 149 лева)
 • Подари си сега 30-дневен маратон с много рецепти, съвети, идеи и се зареди за един ароматен и вкусен празничен месец за теб и цялото ти семейство!
  Започваме след броени дни!

  Като БОНУС ще получиш пролетно семейно седмично меню!
СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ
от 6 април
149 лева
 • Активна от 5 април до 7 април (включително)!
  Подари си сега 30-дневен маратон с много рецепти, съвети, идеи и се зареди за един ароматен и вкусен празничен месец за теб и цялото ти семейство!

КОЯ Е МАГИ ПАШОВА?

Водещ на маратона е Маги Пашова, нутриционост и запален кулинар с интерес в здравословната семейна кухня.

 • Възпитаник на канадския Институт по природосъобразно хранене (CSNN) със специалност нутриционистика
 • Автор на книгата “В кухнята на модерната жена”
 • Автор на книгата “По-здрави бебета”
magi-pashova-mama-gotvi-maraton

ПОСЛЕДНО ОТ БЛОГА

Меню
ЗАПИШИ СЕ ТУК:
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
ЗАПИШИ СЕ ТУК:
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
ЗАПИШИ СЕ ТУК:
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност