ИНТЕРАКТИВЕН АДВЕНТ КАЛЕНДАР - щипка коледно настроение за мама всеки ден до Коледа

Според едно проучване (в САЩ, разбира се), хората, които вадят рано Коледната украса са по-щастливи! Това е така, защото малките радости в живота ни карат да се чувстваме по-удовлетворени и по-щастливи. Това ни прави по-осъзнати, намалява подсъзнателно апетита за сладко и за преяждане.

КАНИМ ТЕ ДА СЪБУДИМ ЗАЕДНО ДУХА НА КОЛЕДА

mama-gotvi

Маги и Ваня те канят да се включиш в техния “Интерактивен адвент календар – щипка коледно настроение за мама всеки ден до Коледа” и да се почувстваш по-заредена, вдъхновена и празнично настроена в дните до Коледа.

В наситения на емоции и събития декември обещаваме да ти сервираме всяка сутрин щипка коледно настроение. Ще те настроим празнично за деня и за целия сезон! Ще направим дните до Коледа по-вълшебни и ще те накараме да усетиш магията на празника по-истински.

Адвентният календар е специален вид календар, отброяващ дните до Коледа, които възниква в древни времена. Създаден е с цел да направи самото очакване на празника много по-хубаво и магично. В нашия календар всяка сутрин ще намериш своята сладка щипка вълшебство за добро настроение. За по-малко от 2 лева на ден ще имаш един цветен празничен месец.

Отброявай с нас дните до Коледа!

ГОТОВА ЛИ СИ ЗА ПРАЗНИЧНИЯ МЕСЕЦ?

Календарът е подходящ за всеки, който има нужда от коледно настроение, повече удовлетворение и настроение в ежедневието, раздвижване на тялото, идеи за лесни и вкусни, сезонни рецепти.

От 1 до 24 декември всяка сутрин ще получаваш съобщение във Viber група с твоята щипка коледно настроение за деня. Съобщенията ще включват:

  • 8 мини тренировки за тонус и здрав корем
  • 8 сезонни рецепти
  • 8 вдъхновяващи идеи за коледно настроение

КАКВО ВКЛЮЧВА?

8 мини тренировки за тонус и здрав корем

Ваня е подготвила 8 мини тренировки за тонус и здрав корем. Те ще ти дадат тонус и енергия за всички задачи през празничния месец.

8 апетитни рецепти

Маги е подготвила апетитни 8 сезонни рецепти. Те ще внесат цвят, уют и вкус в празничния месец. 

8 вдъхновяващи идеи за коледно настроение

Ще споделим и 8 вдъхновяващи идеи за коледно настроение, които да направят моментите със семейството ценни и незабравими. 

Група за споделяне и обмен

Пространство на обмен на идеи и добро настроение в затворена Viber група. 

КЪДЕ И КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ?

Всеки ден в затворената група във Viber ще споделяме щипката коледно настроение. Ще се редуват рецепта, кратка тренировка и вдъхновяващи идеи.

И понеже този адвент календар е интерактивен, всяка участничка ще може да допълва нашите предложения, за да завихрим истинска женска коледна магия!

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИШ?

Включи се сега! Нека да отброим заедно дните до Коледа и да се заредим с коледно настроение, което с лекота да предадем на цялото семейство. Да направим тази Коледа по-различна и магична. Нека да се уверим сами, че малките радости носят повече удовлетворение и щастие!

РЕГИСТРАЦИЯ

ЗАПОЧВАМЕ НА 1 ДЕКЕМВРИ

Интерактивен адвент календар - щипка коледно настроение
Старт на 1 декември!
49 лева
  • Изпълни празничния месец с вълшебни мигове за теб и семейството ти!
    Подари си 24 дни с кратки тренировки, рецепти и много вдъхновение за по-малко от 2 лева на ден.
    Отброявай с нас дните до Коледа!

ПОСЛЕДНО ОТ БЛОГА

Меню
ЗАПИШИ СЕ ТУК:
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
ЗАПИШИ СЕ ТУК:
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност
ЗАПИШИ СЕ ТУК:
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност