Вярвате ли в дядо Коледа?

Вярваш ли в дядо Коледа? А във феи и еднорози? Оставяш ли децата си да вярват в тях и до каква възраст?

По тези и други въпроси, свързани с традициите на Коледа, си говорим в празничното издание на подкаста “Мама Говори” със Силвия и Яна от издателство Soki & Moki Books – авторките на най-новата българска коледна книжка “Коледното приключение на Жана Помпон”.

Жана е истинско въплъщение на коледния дух и магията на празника! Енергичното малко момиченце с големи любопитни очи преследва своя еднорог по улиците на коледна София, забърква се в забавни приключения и открива… Е, това ще го разбереш, ако прочетеш книгата! А тя ще се хареса на децата от различни възрасти и на техните родители!

Ако коледното настроение вече те е завладяло или напротив – ако се опитваш да го откриеш, изслушай разговора ни със Силвия и Яна и те уверяваме, че ще ти се прииска да завали сняг, за да си сложите една помпонеста шапка и да запеете “Jingle Bells”!
Разговорът ни е пълен с интересни истории, спомени и коледни пожелания! На финала му ще чуете и какво мислят децата за празника и за Дядо Коледа. Това е последният ни епизод за тази година. Не го пропускайте!

Повече за Силвия и Яна можете да научите на тяхната фейсбук страница www.facebook.com/sokimokibooks/

Творчеството на Яна можете да разгледате тук: www.yappyarts.com/

Меню