Усмихни някого за Коледа

Изминалата година беше трудна за всички. Следващата идва с много неизвестности. Но на границата между две години в дните преди Коледа всичко може да бъде различно! Нека изпълним тези дни с вяра, надежда, любов и малко вълшебство. Нека го направим чрез храната, защото храната е любов, а споделената храна е начин да направим света по-добър и любящ.

Ние от екипа на “Мама съм” те каним да се включиш в нашия БЕЗПЛАТЕН пред-коледен маратон “Мама готви”. Да преброим заедно дните до Коледа като ги изпълним с вкус, аромат и споделеност. Ето как!

Какво представлява маратонът “Мама готви”?
Маратонът се провежда в затворена Facebook група, в която всеки ден от 1 до 20 декември ще споделяме нова коледна рецепта. Идеята е да си избереш рецепти, които да приготвиш с децата и близките си, а после да споделиш с някого – приятели, съседи, самотни хора, познати или непознати, някой който има нужда да бъде усмихнат за Коледа.

Присъединяването може да стане по всяко време между 1-ви и 20-ти декември. Необходимо е да имаш единствено Facebook профил, с който да влезеш в групата. След края на маратона рецептите ще останат в групата, видими за всички участници, но няма да можем да администрираме приема на нови хора в нея.

При влизане в групата може да оставиш имейл адреса си, за да ти изпращаме седмица за седмица споделените рецепти, както и примерно Коледно меню в края на маратона.

Включи се в групата тук.

С този маратон искаме не само да те вдъхновим да готвиш заедно у дома, но и да пуснеш Коледния дух в дома и сърцето си. Да научиш децата си за истинския смисъл на поДАР-яването. Да направиш нещо, което ще сплоти още повече семейство ти и ще усмихне някого извън него!

Благодарим ти, че ни слушаши ни се доверяваш. Ще се радваме, ако споделиш този подкаст с твои приятели и познати, за да направим Коледата по-усмихната!

Последвай ни в Stitcher, Apple Podcast, Soundcloud или Spotify, за да не изпускаш новите ни епизоди. Ако имаш въпроси, напиши ги в коментар или ни пиши на info@mamasum.bg.

Информацията в подкаста “Мама говори” е само с информационен характер и няма за цел да поставя диагнози или да определя лечение. При съмнение относно здравословното ви състояние, обърнете се към вашия лекар.


“Мама Говори”
е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.

Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню