Помощ! Развеждам се!

Според официалната статистика около 50% от браковете завършват с развод. С оглед на това, че много двойки живеят на семейни начала без брак, процентът на разделените е много по-голям.

Раздялата носи емоционални последици за всеки един от двойката, но когато са намесени деца, нещата са много по-страшни, защото те са най-потърпевши.

Все пак разделите са факт и сме сигурни, че всеки съвестен родител би искал да спести на детето си травмата от приключващите отношения. Затова се обръщаме към специалиста Анастасия Грозева. От новия епизод на подкаста Мама говори ще научиш:

  • Как да направим родителската раздяла по-лека за децата
  • Кои са грешки, които е добре да избягваме
  • Кои са сигналите, подсказващи ни, че не постъпваме, както трябва
  • Какво може да травмира детето и как да подходим в деликатна ситуация като тази

Благодарим ти, че ни слушаш. Не забравяй да харесаш този подкаст да го коментираш, да го споделиш с приятели и ни очаквай отново следващата сряда.

Последвай ни в Stitcher, Apple Podcast, Soundcloud или Spotify, за да не изпускаш новите ни епизоди. Ако имаш въпроси, напиши ги в коментар или ни пиши на info@mamasum.bg.

Информацията в подкаста “Мама говори” е само с информационен характер и няма за цел да поставя диагнози или да определя лечение. При съмнение относно здравословното ви състояние, обърнете се към вашия лекар.

“Мама Говори” е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.
Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню