Могат ли да бъдат опасни етеричните масла?

Етеричните масла стават все популярни и употребата им все по-масова. Напълно безопасни ли са обаче тези субстанции или има неща, за които трябва да внимаваме и рискове, които да избегнем?

Това са част от въпросите, които задаваме на клиничния терапевт Милена Иванова. Говорим си обаче и за много други неща. За коледни аромати, за канела и карамфил, за тамян и портокал. Изобщо, този разговор ухае на Коледа.

Пак в духа на празника, на символите и знаците на съдбата, Милена ни разказва своята лична история, която изобилства от такива! Нейният път минава от България през САЩ, Полша, Австрия, Великобритания, Казахстан и Русия. След един развод с италианец, среща у нас мъжа на живота си бъдещ баща на детето си (точно като по филмите!), а след управлението на международни банки, решава да направи рязък завой и завършва ароматерапия в най-престижния институт в Лондон.

Чуйте разговора ни с Милена и нейната завладяваща история, а ако след него ви се прииска да изпълните дома си с ухание на канела или сочни цитруси, не поемаме отгорност.

Чуйте епизода и му помогнете да стигне и до други родители като го споделите в социалните мрежи! Нека тази полезна информация достигне до повече хора!

Чуй подкаста тук.

Благодаря ти много, че ни слушаш. Не забравяй да харесаш този епизод и да го споделиш с приятели.

Очаквай ни отново следващата сряда!

“Мама Говори” е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.
Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню