Модерно родителство

Какво означава за теб терминът “модерно родителство”? Смяташ ли, че днес отглеждането на дете/деца е по-трудно отколкото преди няколко десетилетия?

Този епизод на подкаста “Мама говори” е част от инициативата на Нестле “Модерното родителство” (nestlebaby_bulgaria). Кампанията се фокусира върху темите и проблемите, които най-силно засягат съвременните родители. Освен натиска от обществото, това са разпределянето на ангажиментите между майката и бащата, ролята на социалните мрежи и други.

Наши гости са актрисата Весела Бабинова и собственикът на моден бранд и предприемач Денина Ма̀ртин.

С тях си говорим по женски за:

  • Модерното родителство и неговите предизвикателства;
  • Как се справя всяка една от нас с баланса между работа, семейство и социален живот;
  • Каква е ролята на бащата в модерното родителство;
  • На какво ни научи майчинството.

Благодарим ти, че ни слушаш. Не забравяй да харесаш този подкаст да го коментираш, да го споделиш с приятели и ни очаквай отново следващата сряда.

Последвай ни в Stitcher, Apple Podcast, Soundcloud или Spotify, за да не изпускаш новите ни епизоди. Ако имаш въпроси, напиши ги в коментар или ни пиши на info@mamasum.bg.

Информацията в подкаста “Мама говори” е само с информационен характер и няма за цел да поставя диагнози или да определя лечение. При съмнение относно здравословното ви състояние, обърнете се към вашия лекар.

“Мама Говори” е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.
Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню