Отново на училище

Първият за новия сезон епизод на подкаста „Мама говори“ съвпада с първия учебен и с него искаме да пожелаем успешна учебна година на всички ученици и техните родители!

 

В първата част на подкаста Ваня и Маги разказват за изминалото лято и за всички нови проекти, които да очаквате от нас до края на календарната година:

  • Новите серии на подкаста
  • Новото издание на програмата ни за възстановяване след раждане “Не на диастазата”
  • Напълно новата ни програма „Секси дупе, здрав таз“, която решава проблеми с тазовото дъно и заздравява мускулите в тази много специална област
  • Нещо зимно и много вкусно, върху което работим съвместно с шеф Деси Славчева и с което ще ви изненадаме приятно преди коледните празници

Във втората част на подкаста ни гостува журналиста и учител от “Заедно в час” Златина Георгиева създател на 365idei.bg, която миналата година спечели награда от Академията за жени предприемачи на Нов български университет с проекта си “365 идеи за качествено време с децата”. Със Злати си говорим за:

  • Образователните нужди на децата в света на дигиталните технологии и Сovid-19?
  • Как ние като родители можем да им помогнем в образователния процес?
  • Защо е важно да прекарваме „качествено време“ с децата и как да го правим?
  • Какъв е новият проект на Злати и как с негова помощ децата ще научават любопитни факти за света и ще повишат грамотността си?

Благодарим ти, че ни слушаш. Не забравяй да харесаш този подкаст да го коментираш, да го споделиш с приятели и ни очаквай отново следващата сряда.

Последвай ни в Stitcher, Apple Podcast, Soundcloud или Spotify, за да не изпускаш новите ни епизоди. Ако имаш въпроси, напиши ги в коментар или ни пиши на info@mamasum.bg.

Информацията в подкаста “Мама говори” е само с информационен характер и няма за цел да поставя диагнози или да определя лечение. При съмнение относно здравословното ви състояние, обърнете се към вашия лекар.

“Мама Говори” е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.
Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню