Кои книжни заглавия да не пропуснеш това лято?

Екипът на подкаста “Мама говори” се готви за лятото. През юли и август няма да имаме нови епизоди, защото ще се отдадем на заслужена почивка и четене на книги.

Затова в последния за сезона епизод на подкаста си говорим за книги и за интересни заглавия, които да прочетем през летните месеци.

На гости ни е Хриси от www.hrisilandia.com – една жена, която не просто обича книгите, а кара и нас да споделим любовта ѝ чрез прекрасните ревюта, които споделя в сайта си и артистичните снимки в профила ѝ в Инстаграм. През последната година избирахме какво да четем, вдъхновени именно от Хриси, за което ѝ благодарим!

Надяваме се, че с участието си в подкаста ще вдъхнови и вас за четива, с които да се насладите още по-пълноценно на лятото.

Освен за интересни летни заглавия, с Хриси си говорим за:

  • Нейната професия като ПР на голямо издателство
  • Задължителните ученически списъци с летни книги, които не са актуализирани от нашето детство
  • Стойностните съвременни български автори
  • Отношението към авторските права и защо размяната на pdf книги в Интернет е пиратска практика, която ограбва и демотивира авторите
  • Интересни заглавия, които да не пропуснеш това лято
  • какво ще прочетем ние самите и защо

Благодарим ти, че ни слушаш. Не забравяй да харесаш този подкаст да го коментираш, да го споделиш с приятели и ни очаквай отново следващата сряда.

Последвай ни в Stitcher, Apple Podcast, Soundcloud или Spotify, за да не изпускаш новите ни епизоди. Ако имаш въпроси, напиши ги в коментар или ни пиши на info@mamasum.bg.

Информацията в подкаста “Мама говори” е само с информационен характер и няма за цел да поставя диагнози или да определя лечение. При съмнение относно здравословното ви състояние, обърнете се към вашия лекар.

“Мама Говори” е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.
Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню