Кога да започнем да четем на детето

Предстои пролетното издание на традционния пролетен Панаир на книгата, което ще се проведе от 31 май до 6 юни на площада пред НДК и ще бъде най-мащабното книжно изложение след началото на пандемията.

За културната програма на Панаира си говорим с Деси Алексиева от Асоциация “Българска книга”. Но с нея коментираме и много други интересни теми, сред които:

  • Какво се случва с детската книга в света на дигиталните технологии
  • Кога да започнем да четем на детето
  • Докога да продължим
  • С какво се отличават децата, чийто родители им четат редовно
  • Как да четем на най-малките

Нашият гост е изключително интересна дама! Освен че е майка на 5 деца с 20 годишна международна корпоративна кариера, тя е и създател на Fox Book Cafe – културен център, в които са добре дошли и малки и големи. В своето уютно пространство Деси провежда четения за деца от 0 до 3 години – един нов за България и изключително интересен формат! Деси е още основател на фодация “Деца и книги” и водещ на подкастите “Лисиците четат” – www.foxbooks.bg/lisicite-chetat-podcast/ и “Всяка книга си има история” – www.foxbooks.bg/podcast-vsyaka-kniga-si-ima-istoria/.

Благодарим ти, че ни слушаш. Не забравяй да харесаш този подкаст да го коментираш, да го споделиш с приятели и ни очаквай отново следващата сряда.

Последвай ни в Stitcher, Apple Podcast, Soundcloud или Spotify, за да не изпускаш новите ни епизоди. Ако имаш въпроси, напиши ги в коментар или ни пиши на info@mamasum.bg.

Информацията в подкаста “Мама говори” е само с информационен характер и няма за цел да поставя диагнози или да определя лечение. При съмнение относно здравословното ви състояние, обърнете се към вашия лекар.

“Мама Говори” е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.
Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню