Какво ново на книжния пазар?

От къде разбираш за най-новите заглавия на книжния пазар? Как избираш коя книга да прочетеш? Ваня и Маги, водещите на подкаста “Мама говори”, имат любимо място за ревюта на книги – www.hrisilandia.com.

Гост на епизода е самата Хриси Спасова от Хрисиландия. След като направихме с нея подкаст в началото на лятото с идеи за книги на плажа, сега отново се събрахме, за да разкажем кой какво е прочел и какво ново ни очаква на книжния пазар.

Хриси е една ходеща енциклопедия, която живее с книгите. Разказва сюжети и помни заглавията и авторите, така както Ваня помни имената на упражненията, а Маги състава на най-изисканата рецепта.

От Хриси научихме, че САМО за това лято има 3 нови издателства

  • Издателство “Бениториал” с трилъра “Удавниците”;
  • Издателство “Лютиче” с “Щипка пакости: Любов, захар и магия”, книга за магии в кухнята. Хриси горещо я препоръча!
  • Издателство “Каничка” и първата им книга – “Момиче на име октомври”.

Книгата фоворит за това лято на Хриси е “Островът на изгубените дървета” на Елиф Шафак.

За още идеи, както и признания кой какво интересно е прочел това лято, чуй целия епизод!

Благодарим ти, че ни слушаш. Не забравяй да харесаш този подкаст да го коментираш, да го споделиш с приятели и ни очаквай отново следващата сряда.

Последвай ни в Stitcher, Apple Podcast, Soundcloud или Spotify, за да не изпускаш новите ни епизоди. Ако имаш въпроси, напиши ги в коментар или ни пиши на info@mamasum.bg.

Информацията в подкаста “Мама говори” е само с информационен характер и няма за цел да поставя диагнози или да определя лечение. При съмнение относно здравословното ви състояние, обърнете се към вашия лекар.

“Мама Говори” е подкаст на екипа на www.mamasum.bg. Може да ни слушаш в SoundCloud, Apple Podcast, Stitcher и Spotify.
Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш известие за всеки нов епизод!

Меню