Даниела Динева – майка кулинар

Сред потока от новини, свързани с COVID-19, който сме сигурни, че залива твоя нюзфийд, ние пак ти предлагаме нещо различно, с което се надяваме да те разведрим и настроим по-позитивно!

В подкаста „Мама Говори“ ни гостува поредната вдъхновяваща майка – Даниела Динева – майка кулинар!

Може би познаваш Дани от нейния вкусен сайт Cooks And Bakes или от профила й в социалните мрежи hey.daniellaa. Дани е майка на 2 момчета – Дидо и Коко, но най-забележителното в нейната история е, че е чакала възможността да стане майка 11 години. И не просто е чакала, а се е борила за тази възможност, минала е през много трудности и не се е отказала. Повече за тази сбъдната мечта ще научиш от разговора ни с Дани.

Освен, че е майка, Даниела е изключителен кулинар и естет.

Всичко, до което тя се докосне, излъчва особена ретро романтика – домът й, кухнята й, тя самата. Как го постига, защото детайлите са важни за нея, и как създава своите изключителни рецепти, ще чуеш в разговора ни.

Мотото на Дани е: “Когато цветята цъфтят, винаги ще се намерят пчели, които да кацат на тях.”

И това, ако не е позитивен дух! Така че, ако наистина си се уморила от негативни новини, чуй нещо различно! Обещаваме ти, че разговорът ни с Даниела Динева в „Мама говори“ е точно различното, от което се нуждаеш!

Ако подкастът ти харесва, абонирай се за него, за да получаваш първа известие за всеки нов епизод! Ако разполагаш с няколко секунди, остави ни оценка или коментар, защото това помага на подкаста да бъде по-видим в мрежата, да достигне до повече хора и да им бъде полезен!

Благодарим, че ни помагаш да споделяме информация!

ВСИЧКИ ДРУГИ ПОДКАСТИ

Меню