Какво ще ни донесе 2023 година?

2023 година започна с покана от Марс и Меркурий за ретроспекция: на живота ни, на социалната ни среда, на всичко онова, към което ни насочваха звездите още от 2020 г.

 

astrologia-tselepolagane-mama-sum-svej-start

Семейните ценности, каква роля играем в тези отношения, как общуваме, колко добри артисти сме и струва ли си изобщо да играем различни постановки?

Ретроградното движение от гледна точка на земята на двете планети, може и да се окаже “печелившия ни билет” тази година: да сменим начина, по който общуваме, общностите и приятелските кръгове, в които сме.

obshtuvane-lubov-semeistvo-mama-sum

Големите промени на небето, които се очакват тази година, ще отразят и на земята, според принципа “Каквото горе, това и долу!”.
Господарят на трансформацията, Плутон, ще премине първото стъпало в знака на Водолея, след което ще се върне да финализира престоя си в земния, структуриран и дисциплиниран Козирог. Плутон се свързва с финансовите институции и инвестициите, поради което отправя поредни заплахи към икономическото ни положение.

Сатурн, друга планета, която свързваме с отговорност, време, дълг и ред, ще смени знака си от Водолей в Риби: най-добрият начин да не изпаднем в леност и мързел е да се отдадем на танци, четене на поезия, плуване, вслушване във вътрешния ни глас. Сатурн в Риби има дарбата да съчетае “горе” и “долу” и по мистичен начин да въдвори баланс в съзнанието и подсъзнанието ни. С други думи – имаме шанс да станем алхимици в следващите 2,5 години.

astrologia-tselepolagane-mama-sum-svej-start

Юпитер, планетата благодетел, тази година ще свали яркото си наметало от знака на Овена, за да облече тузарския костюм в знака на Телеца. Или в началото на годината изисква от нас да сме инициативни, дейни, да започваме нови проекти, да не приемаме отказ. И от 17 май да намираме нови начини за печелене на пари, като използваме талантите си. Голямата дилема е как тези генерални планове да ги осъществим само за една година?

Отговорът се крие в точно 5 стъпки:

  • да бъдем конкретни в решенията си;
  • да си поставяме измерими цели;
  • да си поставяме постижими, според нас, цели;
  • да бъдем реалисти в целите си;
  • да разположим правилно и с конкретни срокове решенията си.

Друг чудесен начин за планиране и целеполагане са лунните цикли.

Лунният цикъл е изключително подходящ за краткосрочни проекти. Както годината се дели на месеци, така може да разделим целите си за тази година на 12, колкото са месеците и всеки месец да работите върху определена област. Луната обикаля около земята за около 28 дни, като през това време четири пъти се променя: новолуние, първа четвърт, пълнолуние, трета четвърт.

Как да направите цялостното целеполагане за годината и как да превърнем 2023 година в нашата сбъдната година ще си говорим на уебинара с Анна Христова (астролог, карти Таро и йога инструктор) на 18.01 от 20:00 часа в рамките на нашата програма “Свеж старт”.

Темата на уебинара е “Чрез умереност към успех в годината на Нептун и в синхрон с 24-те лунни цикъла.”.

Ако искате да зададете правилния тон и да стартирате годината по подобаващ начин с балансирано хранене, тонизиращо движение и разтягания и напътствия от астролог за целеполагането се вклъчете в нашата програма “Свеж старт” сега.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ТУК

Автор: Анна Хистова
anna-hristova-asrolog-taro-karti-iamanna
Аз съм Анна Христова, дипломиран икономист. Стъпих на духовната пътека преди повече от 12 години и от тогава упорито следвам истинския си път. През тези години надграждах в йога, различни здравословни практики и Таро, докато преди 5 години ме срещна великата наука Астрология. Непрестанно инвестирам в развитието си – прилагане и практикуване на нови знания и методи за по-качествена и точна прогностика за важните моменти и етапи в нашия живот.

Още полезни съвети  от Анна Христова можете да намерите във Facebook страницата тук и на нейния сайт www.iamanna.eu. Можете да откриете Анна Христова на този номер: 0885 079 007.

Подобни публикации

Меню