Бебета, тикви и няколко ломски комара

Алекс Попова е бивш участник в нашата програма “Не на диастазата” и ни помоли да включим нейната книга “Бебета, тикви и няколко ломски комара” в рубриката ни “Мама чете”. Обичаме да четем, а още повече обичаме да подкрепяме наши участнички и да споделяме за техния талант и развитие.

Ако ти предстои да раждаш или имаш бременна приятелка – то тази книга е задължителна. Почти колкото “Какво те чака, когато чакаш бебе”. Алекс е представила българската действителност по детските площадки, детските градини, ковид обстановката и живота с мъж от Северозападна България по един хумористичен начин. ВМасяка бъдеща майка ще бъде подготвена за майчинството.

bebeta-tikvi-i-niakolko-lomski-komara-mama-chete

Ако пък вече си родила – книгата отново е задължителна за теб. Ще осъзнаеш, че дори и да си имала травматично раждане, то може да бъде разгледано и като една опитност и подготовка за предизвикателствата на майчинството. Ще разбереш, че всъщност е много полезно да разгледаш дадена ситуация с чувство за хумор и да не се поддаваш мрачните мисли да те превземат. 

Ако ти предстои да захранваш – то тази книга е задължителна за теб. Ще спестиш средства и време. Ще научиш, че не нужно да изкупуваш целия пазар, за да се подговиш. Освен ако нямаш място в апартамента за още един фризер.

Ако път имаш мъж от Северозапада … задължително прочети книгата. Ще се посмееш от сърце и ще ти се прииска да се свържеш с Алекс. Със сигурност добре “ще си живеете заедно”. (“Да живееш заедно” с някого означава “Да се разбирате”). И със сигурност ще знаете как да се предпазвате от ломски комари.

aleksandra-popova-bebeta-tikvi-i-niakolko-lomski-komara-mama-chete

Със сигурност всяка майка може да напише книга с интересни случки при отглеждането на децата. Различното в тази книга е, че случките са подправени с хумор и ще помогнат на всяка жена в майчинство да приема ежедневието спокойно, да се надсмива на предизвикателствата и да живее един по-щастлив живот.

Повече от рубриката “Мама чете” виж тук.
В нея сме споделили част от нашите любими книжки.

Подобни публикации

Меню