Прибери коремчето след раждането само за 6 седмици

“Само ако се променяш, можеш да останеш същият.“ – Тони Бюзан

Програма “Не на диастазата” е една от най-успешните програми за възстановяване след раждане. Тя се провежда вече повече от 6 години и в нея са взели участие над 2800 участнички. 

Сигурно се чудиш, защо непрекъснато променяме формата на онлайн програмата “Не на диастазата”. Първоначално беше 10 седмици, след това стана 12, като добавихме една подготвителна и една бонус седмица. А на 6 юни ще стартира ново издание, което ще бъде само 6 седмици.

mama-sum-ne-na-diastazata

Когато една програма е групова и е онлайн то тя би следвало да бъде универсална и да съответства на формата и нивото на подготвеност на голяма група хора. С тази цел в началото програмата беше 10 седмици, като всяка седмица се правеше по едно упражнение. Целта е да се затвори диастазата, но темпото да не е прекалено бързо, за да могат участниците да следват програмата.

Като създатели на програмата “Не на диастазата” Ваня Висарионова и Маги Пашова, специалисти в техните области, непрекъснато се обучават и усъвършенстват. Следят резултатите на участниците в програмата и на тази опитност непрекъснато усъвършенстват и променят начина си на работа.

Онлайн програмата “Не на диастазата” съществува вече повече от 6 години. За тези шест години осъзнаваме, че упражненията, които подпомагат прибирането на диастазата и изправянето на стойката не са се променили, нито пък храните богати на колаген и витамини. Това, което се променя е ежедневието на майката. Последните няколко години всичко се случва много бързо. Всеки очаква бързи резултати, за кратък период от време. Майката разполага с все по-малко време за себе си. 

pragramata-diastaza-mama-sum

Оказа се, че 12 седмици е прекалено дълъг период за една онлайн програма. Лесно се губи фокусът и много малка част от участниците успяват да завършат успешно програмата.

Следвайки максимата „Само ако се променяш, можеш да останеш същият.“ Взехме решението да адаптираме програмата към ежедневието на съвременните майки. 

Новите промени в програмата са:

  • ще продължи само 6 седмици вместо 12
  • Ще  се правят комплекс от упражнения всеки ден, вместо само по едно упражнение на ден
  • Упражненията за изправяне  на гръбначния стълб ще бъдат част от ежедневието и няма да отнемат допълнително време
  • Ще се спазва определен хранителен режим с цел търсене на оптимални резултати!

Уверяваме те, че програмата ще бъде също толкова ефективна, ако не дори и още повече. Много по-лесно е да се следва програма с упражнения и хранене за 6 седмици, вместо за 12. Очакваме те в новото обновено издание, където освен, че променихме формата, добавихме и нови подобрения, както в част с движението, така и при храненето. 

 ne-na-diastazata-vuzstanoviavane-sled-rajdane-magi-pashova-vanya-visarionova

Довери се на опита ни и желанието да бъдем максимално полезни на майките да приберат диастазата и корема, да изправят гърба, да придобият нови полезни хранителни навици и да се чувстват леки и ефирни в телата си!

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 18 март 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

  • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
  • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева).  Така ще можеш да стартираш своето възстановяване веднага, защото ще получиш достъп до материалите от програмата за тазово дъно след финализиране на поръчката си. Програмата съдържа упражнения и менюта за хранене. 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню