На кой режим за отслабване да се доверя?

С наближаване на лятото сигурно вече се чудиш как да свалиш излишните  килограми след раждането и “да влезеш във форма”. Заради непредвидимата обстановка и наложените ограничителни мерки, все повече те съблазнява идеята да тренираш у дома. А и със сигурност стената ти във Facebook и Instagram е пълен с програми и диети за отслабване. Чувстваш ли се объркана и НЕ знаеща на коя програма да се довериш?

“Проверката е висша форма на доверие!” За какво да “провериш” една програма преди да се “довериш”?

1. Провери кой/кои са създателите на програмата

Напоследък всеки, който е успял да свали килограми и да влезе във форма споделя своите “методи” и иска да “помогне” и на други да постигнат неговите резултати. Такива хора обикновено нямат необходимата квалификация. Споделят само техния личен опит. Естествено, че може да му/ѝ/им се довериш. Просто имай едно на ум, че програмата/режимът не са създадени от професионалисти и най-вероятно не са научно издържани.
Довери се на хора с професионална квалификация.

vanya-visarionova-magi-pashova-ne-na-diastazata

2. Провери от колко време тази програма е на пазара!

Със сигурност е по-добре да се довериш на хора с дългогодишен опит. Такива, които са се доказали във времето и са доразвили продукта си. Обикновено програмите с дългогодишна история имат и развитие на базата на резултатите на техните клиенти и натрупаните нови знания и квалификации на самите създатели. Довери се на хора, които са се доказали във времето.

dokazani-spetsialisti-ne-na-diastazata

3. Програмата изпълнима и реалистична ли е за теб!

Провери колко време ще ти отнема програмата. Как е структурирана и дали наистина би могла да я изпълняваш. Не се залъгвай с мисълта, че щом си платила ще намериш и време. По-добре да се спреш на програма, която ще се впише в ТВОЕТО ежедневие. Колкото е по-трудна една програма и повече време отнема, толкова по-голяма е вероятността да се откажеш още на първата седмица.
Довери се на програма, коята е реалистична за твоите възможности и твоя график.

mama-sum-vduhnovenie-otslabvane

4. Провери какво е нивото на програма

Тази програма за начинаещи ли е или за хора с опит? Ти самата начинаеща ли си или вече знаеш техниката на изпълнение на упражненията? Знаеш ли как се правят лицеви опори, клек, напади, подскоци? Има разлика между програма за начинаещи и такава за напреднали.

Довери се на програма, която е подходяща за твоето ниво.

trenirovki-ne-na-diastazata-mama-sum

5. Провери резултати на участници в програмата/режима!

Напоследък е много лесно да намериш снимки на човек “преди и след”. Да ги купиш отнякъде и просто да ги качиш на своя сайт. Преди да избереш програма потърси повече информация от хора, които вече са участвали. Виж техните резултати и тогава вземи решение. Дали това е програмата от чиито резултати точно ти имаш нужда?

Тук може да сложим снимка преди-след на наша участничка в ННД или това:

ne-na-diastazata-vuzstanoviavane-sled-rajdane

След като избереш програмата, която да отговоря на твоите цели и представи за “влизане във форма”, ще ти бъде много лесно да се довериш Много хора правят грешката да сменят прекалено бързо програмите и да “скачат” от един режим на друг. След като избереш програмата, проверила си за квалификацията на създателя/създателите, има доказателства, че програмата работи и от години е на пазара, то и ти самата ще бъдеш последователна! Работи само този режим и тази програма, които следваме дългосрочно!

Ако все още имаш коремче след раждането и имаш нужда от помощ в процеса по възстановяването, включи се в поредното издание на онлайн програмата “Не на диастазата”. Вече над 5 години програмата помага на майки да се възстановят след раждането като стъпва на разбирането, че това е цялостен процес, който изисква време и мултифакторна грижа.

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 6 ноември 2023 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

  • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
  • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 30 лева (вместо за 69 лева). 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню