На кой режим за отслабване да се доверя?

С наближаване на лятото сигурно вече се чудиш как да свалиш излишните  килограми след раждането и “да влезеш във форма”. Заради непредвидимата обстановка и наложените ограничителни мерки, все повече те съблазнява идеята да тренираш у дома. А и със сигурност стената ти във Facebook и Instagram е пълен с програми и диети за отслабване. Чувстваш ли се объркана и НЕ знаеща на коя програма да се довериш?

“Проверката е висша форма на доверие!” За какво да “провериш” една програма преди да се “довериш”?

1. Провери кой/кои са създателите на програмата

Напоследък всеки, който е успял да свали килограми и да влезе във форма споделя своите “методи” и иска да “помогне” и на други да постигнат неговите резултати. Такива хора обикновено нямат необходимата квалификация. Споделят само техния личен опит. Естествено, че може да му/ѝ/им се довериш. Просто имай едно на ум, че програмата/режимът не са създадени от професионалисти и най-вероятно не са научно издържани.
Довери се на хора с професионална квалификация.

vanya-visarionova-magi-pashova-ne-na-diastazata

2. Провери от колко време тази програма е на пазара!

Със сигурност е по-добре да се довериш на хора с дългогодишен опит. Такива, които са се доказали във времето и са доразвили продукта си. Обикновено програмите с дългогодишна история имат и развитие на базата на резултатите на техните клиенти и натрупаните нови знания и квалификации на самите създатели. Довери се на хора, които са се доказали във времето.

dokazani-spetsialisti-ne-na-diastazata

3. Програмата изпълнима и реалистична ли е за теб!

Провери колко време ще ти отнема програмата. Как е структурирана и дали наистина би могла да я изпълняваш. Не се залъгвай с мисълта, че щом си платила ще намериш и време. По-добре да се спреш на програма, която ще се впише в ТВОЕТО ежедневие. Колкото е по-трудна една програма и повече време отнема, толкова по-голяма е вероятността да се откажеш още на първата седмица.
Довери се на програма, коята е реалистична за твоите възможности и твоя график.

mama-sum-vduhnovenie-otslabvane

4. Провери какво е нивото на програма

Тази програма за начинаещи ли е или за хора с опит? Ти самата начинаеща ли си или вече знаеш техниката на изпълнение на упражненията? Знаеш ли как се правят лицеви опори, клек, напади, подскоци? Има разлика между програма за начинаещи и такава за напреднали.

Довери се на програма, която е подходяща за твоето ниво.

trenirovki-ne-na-diastazata-mama-sum

5. Провери резултати на участници в програмата/режима!

Напоследък е много лесно да намериш снимки на човек “преди и след”. Да ги купиш отнякъде и просто да ги качиш на своя сайт. Преди да избереш програма потърси повече информация от хора, които вече са участвали. Виж техните резултати и тогава вземи решение. Дали това е програмата от чиито резултати точно ти имаш нужда?

Тук може да сложим снимка преди-след на наша участничка в ННД или това:

ne-na-diastazata-vuzstanoviavane-sled-rajdane

След като избереш програмата, която да отговоря на твоите цели и представи за “влизане във форма”, ще ти бъде много лесно да се довериш Много хора правят грешката да сменят прекалено бързо програмите и да “скачат” от един режим на друг. След като избереш програмата, проверила си за квалификацията на създателя/създателите, има доказателства, че програмата работи и от години е на пазара, то и ти самата ще бъдеш последователна! Работи само този режим и тази програма, които следваме дългосрочно!

Ако все още имаш коремче след раждането и имаш нужда от помощ в процеса по възстановяването, включи се в поредното издание на онлайн програмата “Не на диастазата”. Вече над 5 години програмата помага на майки да се възстановят след раждането като стъпва на разбирането, че това е цялостен процес, който изисква време и мултифакторна грижа.

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 18 март 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

  • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
  • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева).  Така ще можеш да стартираш своето възстановяване веднага, защото ще получиш достъп до материалите от програмата за тазово дъно след финализиране на поръчката си. Програмата съдържа упражнения и менюта за хранене. 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню