За малките брандове и големите мечти

Знаеш ли, че екипът на “Мама съм” се състои само от трима члена?

Ваня Висарионова и Маги Пашова, които са създатели на онлайн програмите, всяка една от тях доказани специалисти в съответната област и Анна Гигова, която е маркетинг специалист, създател на грабващи визии, основно лице за контакт с клиентите, перфекционист и творец.

(Повече за нашия екип можеш да прочетеш под първата ни съвместна онлайн програма “Не на диастазта”).

Програма “Не на диастазата” беше и е само началото на едно успешно сътрудничество! Вярваме, че едно плюс едно е равно на три и обичаме да събираме хора със сходна визия за живота, такива, които творят със сърце и създават неповторими продукти.

Най-новия продукт, който създаде нашият екип са 30 луксозни карти с рецепти. Обмисляйки цялостната концепция за картите и в стремежа си да бъдем максимално полезни и автентични, избрахме да си партнираме с няколко български бранда, които са вече доказани, знаем, че техните продукти са качествени и също като нас са малки екипи, които работят със сърце и влагат частичка от себе си в продуктите.

karti-zimni-retsepti-mama-sum-podaruk

Първия партньор, който избрахме беше шеф Деси Славчева от SoGood

Шеф Славчева е личен готвач, който обича да работи за хора, които ценят вкусната и добре приготвената храна. Като всеки съвременен човек работи много и липсата на време за приготвянето на вкусна и питателна храна я подтиква да започне да създава миксове от подправки. Целта ѝ е всеки модерен и ангажиран със сто задачи човек, да може да сготви вкусна храна. Подправките ѝ са лично разработени от нея и ще направят неповторимо ястие от всяка една гозба. 

Към комплекта карти добавихме и подправката “Коледа”, която съдържа канела, листа от роза, джинджифил, портокалови корички, куркума, кардамон, карамфил, анасон и индийско орехче. Подходяща е за овкусяване на сладкиши, меденки, греяно вино, гореш шоколад и топли наптики. Част от рецептите в картите са именно с тази подправка! Благодарим на шеф Славчева се отзова на нашата покана и добави щипка стойност и лъжичка аромат към нашия продукт!


Продължавайки да работим над идеята ни хрумна, че би било страхотно допълнение към картите да направим емайлирано канче с наш дизайн (за дизайна можеш да прочетеш в края на публикацията) и към него да добавим шоколад за пиене. Тук без съмнение веднага се спряхме на
FlowCacao. Вече бяхме пробвали техните шоколади за пиене, но след като научихме и историята зад бранда бяхме категорични, че искаме да работим с тях. 

zimna-prikazka-mama-sum-podaruchni-paketi

Втория партньор, който избрахме беше FlowCacao.

Те също като нас са екип от трима. Млади и много позитивни хора. След като обикалят света и опознават историята на какаото и какаовите зърна се завръщат в България и създават невероятните си продукти. Купуват какаови зърна от проверени търговци, САМИ изпичат зърната, белят ги и ги превръщат в шоколад за пиене. Този шоколад за пиене не е просто какао на прах, а истинки шоколад, който се полепва по небцето и сгрява като топла прегръдка. Спряхме се на шоколад за пиене с вкус на портокал и канела. Два аромата, които несъмнено свързваме със зимата и Коледа. Съчетахме шоколада за пиене в няколко наши пакета, защото вярваме във вкуса и сме сигурни, че много хора биха искали да зарадват себе си и любимите си хора с такъв оригинален подарък. Пакетите ни с шоколад са три. 

Пакет “Шоколад”, който включва нашите карти, подправка и шоколад.

Пакет “Зимна приказка”, който включва емайлирано канче, шоколад за пиене и подправка “Коледа”.

Пакет “Снежна вечер”, който включва емайлирано канче, шоколад за пиене и натурална соева свещ “Зима” с аромат на маслени бисквитки и розов пипер (ще ти разкажем и за свещите). 

Благодарим на екипа на Flow Cacao – Ани, Мария и Тони, че са толкова усмихнати и позитивни, че се съгласиха да работим заедно и да направим Коледата на нашите последователи и техните приятели по-топла и сгряваща!

Замислихме се, че ако си направиш шоколад за пиене в нашето емайлирано канче е много подходящо да си запалиш и ароматна свещ за повече атмосфера.

snejna-vecher-mama-sum-podaruchni-paketi

Третия партньор, на който се спряхме е Маги от Valem Cosmetics.

И друг път сме препоръчвали нейните невероятно силно ухаещи свещи от соев и пчелен восък! Веднъж щом си имала нейна свещ у дома, няма да искаш да си купиш друга. Свещите са натурални, с дървен фитил, който с пукането си напомня на дървата в камината. Ароматът, който избрахме е с нотки на розов пипер и люта чушка. В дълбочина се усеща  плътността на масло, сусам, канела и звезден анасон. Свещта е уникална. 

Маги сама произвежда свещите и останалите си продукти. Тя е технологът, тя пакетира, тя движи сайта, тя общува с клиентите – тя е човекът компания. Сигурни сме, че съвсем скоро ще има нужда да наеме помощници, защото продуктите ѝ ще бъдат много търсени.

Благодарим на Маги, че се съгласи да работи с нас и добави невероятен аромат към пакетите ни. Сигурни сме, че когато отворите пакета със свеща вътре, веднага ще го усетите. Можете да намерите свещите на Маги в следните ни пакети – “Снежна вечер”, който включва емайлирано канче, шоколад за пиене и Натурална соева свещ “Зима”, както и в пакет “Бяла зима”, който включва нашите карти, подправка “Коледа” и свещ “Зима” 

Покрай всичките тези невероятни хора, с които се свързахме се сетихме и за още един много коледен и качествен продукт – луксозен бътър за тяло Christmas Time на C.L.L.C. by G.N..

C.L.L.C.-cllc-koledno-maslo-za-tialo-mamasum

Ние знаем за това масло, тъй като го получихме като подарък от наша доволна клиентка, участничка в онлайн програмата “Не на диастазата”.
Искахме този аромат да достигне до повече хора. Трудно се продават аромати онлайн и не може да се опише всяка една нотка, но те уверяваме, че и ти ще се влюбиш в този аромат и всяка Коледа ще си поръчваш такова масло. Както ни разказа създателката на марката – Гергана, когато са създавали аромата са искали да ухае на дом. Е, той точно така ухае.

Ако посетите сайта на C.L.L.C. by G.N. ще си помислите, че това е някоя международна компания, зад която стои огромен екип. Всъщност C.L.L.C. by G.N. е малка, семейна фирма, с амбиция да създават бутикови, козметични продукти. Тази година C.L.L.C. by G.N. е избрана за “Най-добър български бранд бяла козметика за 2021” от Business & fashion awards 2021. Поздравяваме ги за престижната награда и им благодарим, че са наши партньори. Можеш да закупиш ароматния бътър в пакет “Нежност””, който включва нашите карти, подправка “Коледа” и луксозно масло за тяло Christmas Time. Уверяваме те, че ще останеш очарована от нежния ефект на крема върху кожата ти и неговия неповторим аромат. 

На края искаме да ти разкажем и за дизайнера, който изработи емайлинароното канче, коледната картичка и направи дизайна на картите с рецепти.


Ивето от Банерджийница
е художник-илюстратор, която прави невероятни визии, но и е изключително търпелива към нашия епик. Ние може да сме само три, но имаме идеи като за екип от 30, с които непрекъснато обсипваме Ивето. Много често сроковете, които ѝ даваме са кратки, а корекциите многократни. Благодарим на Ивето за търпението и сговорчивостта при работата с нея!

Обичаме работата си и както написахме и в началото, вярваме, че едно плюс едно е равно на три! Ние самите сме пример за това как съчетавайки движение и хранене, чрез опита на Ваня и Маги създаваме качествен, ефективен и неповторим продукт. Щастливи сме, когато имаме възможност да си сътрудничим с малки български фирми и да направим едно и едно равно на триста достигайки до голям брой доволни клиенти.

Благодарим и на теб, че избираш да подкрепиш български брандове. Всички наши продукти можеш да разгледаш тук:

⇒  КОЛЕДНИ ПАКЕТИ 

Желаем и на теб ползотворни сътрудничества и много удовлетвореност в работата!

Ваня, Маги и Ани

Подобни публикации

Меню