Най-доброто упражнение за възстановяване на мускулите на тазовото дъно

В повечето списания и вестници винаги се намират подобни публикации  – “3 упражнения за прибиране на корема” или “5 упражнения за стегнато  дупе”. Някога пробвала ли си да следваш подобна програма? Имала ли си резултат? Не! Защо тогава въобще четеш такива публикации? Защо четеш тази публикация?

Преди време и аз самата се “връзвах” на подобни статии. Все пак те затова са написани, за да ги прочетеш.

Дългогодишната ми лична практика и над 10 годишен опит показват, че тялото не работи така. Не работи изолирано. Само когато човек обърне внимание на всички аспекти за възстановяване, тогава има не просто резултати, а дългосрочни резултати! Такива, които остават за цял живот или поне докато продължаваш да правиш нещата, които са ти помогнали.

Когато говорим за възстановяване на мускулите на тазовото дъно или която и да било друга част от тялото – корем, дупе, бедра, талия, гръбначен стълб … 3 са основните неща, на които трябва да се обърне внимание.

1. Ежедневието

Какво правим в ежедневието? Каква е причината, за да имаме нужда от възстановяване? Обездвижване, слаба мускулатура, прекалено много седене, стрес или всичко накуп?

Трябва да се обърне най-голямо внимание именно на нашето ежедневие, тъй като заема най-голяма част от денонощието. Тялото ни се адаптира към това, което правим най-често, а НЕ към това, което правим 2-3 пъти в седмицата от време на време с най-добри намерения.

Промени навиците си, за да постигнеш желания резултат!

2. Упражнения

Ако искаш да възстановиш мускулатура, без значение от коя част на тялото трябва да я тонизираш и стегнеш! Същото се отнася и за мускулите на тазовото дъно. Знаеш какво се случва с един мускул, ако не се използва, нали? Атрофира! Това означава частично или пълно намаление на размерите на част от тялото или тъкан. Искаш мускули – използвай ги. Ако не с времето лека полека ги губиш!

tazovo-duno-programa

3. Постоянство

“Аз преди много тренирах и се чувствах чудесно, но сега нямам време. Какво да правя?”. Много често чувам подобни признания. Обикновено човек знае какво работи за него, проблемът е, че няма постоянство. Постига резултат и след това лека полека изоставя практиката, а с нея изоставят и се губят резултатите. Ако искаш да задържиш даден резултат се изисква постоянство! Не, не става въпрос само за упражнения, а и за вече споменатите промени в ежедневието.

Водата дълбае камъка не със сила, а с постоянство. (Японска поговорка) Бъди постоянна, за да имаш резултати!

Искаш дългосрочно възстановяване – обърни внимание на всички аспекти. Само тогава ще бъдеш удовлетворена от резултата.

Това, което ние можем да ти предложим е най-новата ни програма “Секси дупе = здрав таз” за ефективно и дългосрочно възстановяване на мускулите на тазовото дъно. Можем да ти гарантираме успех, защото сме съчетали в нея всички аспекти на възстановяването, както и нашия 10 годишен опит. Опитай и ти и ни сподели твоите резултати.

 

Повече за програмата можеш да научиш тук.

seksi-dupe-zdrav-taz-programa-tazovo-duno

Подобни публикации

Меню