Осъзнатата грижа прави чудеса: трансформиращата история на Михаела

В рубриката ни “Гордеем се с вас” ти представяме една от участничките в онлайн програмата “Не на диастазата”. Михаела или Мишето, както я наричаме, се включва в програмата, вслушвайки се в препоръката на своята сестра. Няма нищо по удовлетворяващо за нас от това да бъдем препоръчани!  

Въпреки че на няколко пъти е прекъсвала програмата заради недоспиване, пробиване на зъби, боледуване и какво ли още не, бавно и упорито успява да затвори диастазата си, която е дълга цели 13 cm! Повтаряме – 13 cm! Сега остават само 2 cm. Но това дори не се брои за диастаза.

Виж нейните резултати и се вдъхнови от разговора ни с нея:

На колко месеца беше бебето, когато се включи в програмата?

Когато се включих в програмата моето бебе беше на 9 месеца. По медицински причини родих със секцио. Това беше много травмиращо за мен. Отлагах старта от страх, че няма да мога да се справя с още предизвикателства. Сега малко съжалявам, че чаках толкова дълго.

Според теб кое най-много ти помогна за прибирането на диастазата?

При мен движението винаги е било водещо за добра форма. И за прибирането на диастазата  упражненията бяха водещи. 

Кога намираше време за упражненията?

Опитвах се да използвам моментите през деня, в които бебето спи, за да правя упражненията.  Оказа се, че така не се получава, защото спи много за кратко и леко през деня. И така започнах да ги правя, докато си играем. Получи се изключително забавно .

Имаш ли помощ удома?

Таткото безспорно много ми помага, в малкото време, когато не е на работа. На друго съдействие не мога да разчитам, тъй като бабите са далече. Ако си направиш план за деня липсата на помощ не е проблем. 

Защо би ни препоръчала?

Това е въпрос, на който не може да се отговори кратичко , но ще се опитам. 

В програмата е събрана и синтезирана много полезна информация. Има причинно следствени връзки, които ти дават възможност да разбереш нуждите на тялото ти. Именно тази осъзната грижа прави чудеса. 

Предизвикателства от програмата са изпълними

По никакъв начин не си обвързан с точни срокове и място. Нагаждаш всичко според възможностите, които ти предоставя деня. 

Възможността за споделяне в затворената фейсбук група на трудностите, които възникват, натрупания опит и рецептите е много голямо удобство

И на последно място, но не и по важност, не оставихте въпрос без отговор. Имате страхотно отношение към всяка една от участничките! 

Резултатите от програмата са видими и с не въоръжено око , което си е най-добрата препоръка.

Виж още от резултатите на участничките в програма “Не на диастазата”

Историята на Здравка: “Сега вярвам, че има начин да се грижа за себе си заедно с всички ангажименти”

Пъпна херния, диастаза и плосък корем – мисия възможна!

Историята на Нат: Как се възстанових след раждането и подобрих стойката си

Историята на Юзлем: Прибиране на диастаза, -25кг и още нещо…

Постави началото на своята осъзната грижа и промяна още днес. Запиши са за програма “Не на диастазата”, която започва на 26.04.2021 г.

Можеш да се запишеш още сега ТУК.

Подобни публикации

Меню
ЗАПИШИ СЕ ТУК:
Запиши се
Съгласявам се с Политиката за поверителност