3 упражнения за изправяне на гръбначния стълб

Много хора смятат, че не могат да изправят гръбначния си стълб. Не вярват, че могат да променят стойката си за дълго, особено щом са минали 25 години. До 25 годишна възраст се развива костната структура и след това промяната е невъзможна. 

3-uprazhneniya-za-izpravyane-na-grabnachniya-stalb

Позицията на костите ни се определя от нашите двигателни навици в ежедневието и дължината на мускулите. Заради обездвижения начин на живот, който водим, мускулите ни “замръзват” в определена позиция. Ако позволим на тези същите мускули да се раздвижат и отпуснат, ВЕДНАГА се усеща и вижда ПРОМЯНА в стойката. 

15 минутна практика

За да се увериш, изгледай и направи заедно с Ваня Висарионова, треньор и специалист по ресторативно движение, една кратка 15 минутна практика за изправяне на гръбначния стълб.

След като се убеди, че е възможно да въздействаш върху позицията на тялото си, сигурно вече се чудиш как да задържиш този резултат.

ДЪЛГОСРОЧНОТО изправяне на гръбначния стълб е възможно. Можеш да го постигнеш чрез съчетание на двигателни практики, промяна на ежедневните навици и подравняване на тялото в неговата анатомична позиция. Когато се работи върху тези три компонента заедно, резултатът остава.

Може да научиш повече за тези компоненти в програмата “Мама е права”

Онлайн програма “Мама е права” ще ти помогне да “събудиш” тялото си и да се погрижиш за стойката си по правилния начин. Тя продължава 5 седмици и ще ти помогне да изправиш тялото си и да се освободиш от досадните болки и схващания.

Запиши се сега с 30% отстъпка и започни програмата веднага.
Като подарък ще получиш и достъп до:

  • видео с 2 упражнения и

  • видео клас по ресторативно движение с Ваня Висарионова.

Запиши се сега ТУК.
Меню