Преобразяването на Тони: Разбрах, че мога много повече, отколкото си представям.

Здравей, Тони! Представи се, моля – с какво се занимаваш, колко деца имаш, хобита и т.н.?

Здравейте! Казвам се Антония и съм на 31 години. Имам две деца – момче на почти 3 години и момиче на 8 месеца. Живея в Дания и работя като Специалист по подбор на персонал. Моят настоящ съпруг беше причината да дойда в Дания. И двамата обичаме силно кафе, хубаво вино и пътешествията. 

Когато пристигнах тук не знаех, че в рамките на няколко години целият ми живот ще се промени напълно (отвътре и отвън). За жалост, заедно с хубавите събития, когато забременях, смених климата и храната започнах много бързо да качвам килограми и след първата ми бременност бях качила много. Забременях с второто си дете само година и половина по-късно, пътувах по 3 часа на ден с кола и седях в офиса по 8 часа. Резултатът след втората бременност беше меко казано плашещ.

interviu-toni-mama-sum

Какво те мотивира да се запишеш в програмата “Не на диастазата”? Как разбра за нея? 

След раждането на дъщеря ми бях отчаяна. Не исках да се виждам в огледалото, плачех след като се видя на снимки, защото не можех да възприема, че това съм аз. Започнах да търся решение и бях решила да се впусна в много крайно начинание с глад и тренировки, но трябваше да изчакам, докато спря да кърмя. Тогава една приятелка, само 2 седмици след раждането ми, сподели, че ще се включи в програмата “Не на диастазата”. Изпрати  ми линк и аз се включих в края на подготвителната седмица.

Какви бяха очакванията ти? Какви резултати очакваше? 

В началото бях скептична и си мислех, че няма да постигна големи резултати, защото програмата не ми се виждаше достатъчно ограничаваща и стриктна.

Какво постигна? Какво казват цифрите? 

За моя изненада се оказа, че точно от тази програма съм имала нужда. След първо ниво на програмата бях свалила 7 килограма, след второто 15, а сега след 7 месеца и половина 21! Но не цифрите са най-важното. Започнах да харесвам себе си, да се чувствам силна и енергична. Разбрах, че мога много повече, отколкото си представям.

Какво ти хареса най-много в нашата програма? 

Това, което най-много ми хареса беше, че всичко в програма се случваше бавно, постепенно, с надграждане. Нямаше задължителен елемент. Зависи само от теб колко искаш да предизвикаш себе си. Никога не съм си мислила, че бих могла да направя детокс, да не пия кафе за известно време, да тренирам и това да ми харесва… 

(Благодаря ви, Маги и Ваня 😊)

Защо би ни препоръчала на най-добрата си приятелка (с едно изречение)? 

Защото всяка майка заслужава да се чувства като най-добрата версия на себе си.

Имаш ли нови цели? 

Да, в момента имам да сваля още 4 килограма и след това ще се съсредоточа в това да стегна тялото си. Тренировките за машини доста ми помагат. Чакам с нетърпение да видя още по-стегнат корема си. Целта ми е да се чувства и изглеждам по-добре отколкото на 20. Струва ми се постижимо… вече. 😊 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Запиши се за програмата “Не на диастазата”, която започва на 26.04.2021 г., и си подари едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия. Сега можеш да включиш с 30% отстъпка и незабавно да получиш достъп до 3 материала от  програмата.

 

Подобни публикации

Меню