“Рецепти за щастлива бременност” – книга за бъдещи майки

Едва когато станеш майка, разбираш какво означава истинска любов. Когато част от теб заживее извън тялото ти. Когато започне да диша, да се храни, да говори и да ходи самостоятелно. Но по един невидим начин продължи да бъде част от тебе. Разбираш, че всички чувства, които си изпитвала в живота си преди, бледнеят пред безрезервната любов. Любов, каквато само една майка може да изпитва към детето си. Затова от деня, в който разбереш, че ти предстои да станеш майка, можеш да си напълно сигурна, че животът ти ще се промени изцяло. Вече никога няма да е същият. Предстои ти най-разтърсващата трансформация, при която заедно с детето ти ще се роди и твоето ново „аз“ – това на майка. Преди този вълнуващ и преломен миг обаче ти предстоят 9 месеца на подготовка. 9 месеца, през които тялото ти изгражда клетките на един нов живот, а душата ти изплита невидимите нишки на една връзка, която в последствие нищо не би могло да разруши. На тези 9 изключителни месеца е посветена новата книга за бъдещи майки на Маги Пашова “Рецепти за щастлива бременност”.

recepti-za-shtastliva-bremennost-kniga-za-badeshti-majki

Както подсказва заглавието ѝ, това е книга с рецепти за бъдещи майки. Повечето от тях са кулинарни и целят да направят храненето ти през бременността по-вкусно и разнообразно, но на страниците ѝ ще откриеш и много други рецепти, идеи и съвети, с които да превърнеш 9-те месеца на очакване на твоето дете в наистина специален и незабравим период от живота ти!

Това е книга, писана от майка за майки. Тя няма за цел да ти дава професионални съвети, а да ти помогне с практически идеи, да ти окаже емоционална женска подкрепа, да те насочи към полезни източници на информация, и преди всичко да те вдъхнови да се храниш с полезни и пълноценни храни, защото това е първият и един от най-съществените подаръци, които можеш да направиш на своето бебе, още преди да се роди!

recepti-za-shtastliva-bremennost-kniga-za-badeshti-majki

В книгата ще откриеш:

  • 66 лесни, бързи и вкусни кулинарни рецепти
  • съвети как да включиш повече пълноценни храни в менюто си
  • информация за храните, които да избягваш
  • идеи за облекчаване на неприятни състояния като сутрешно гадене, запек, киселини
  • рецепти извън кухнята, с които да изживееш тези специални 9 месеца по-осъзнато

Въпреки, че самата книга е насочена към бъдещи майки, рецептите в нея са подходящи и за вече родили дами, както и за всеки любител на вкусната, цветна и полезна храна. Ако обичаш да готвиш здравословно и търсиш кулинарно вдъхновение, със сигурност ще го откриеш в книгата!

В момента можеш да закупиш книгата заедно с програмата “Мама ще съм” на промоционална цена. Програмата съдържа 9 професионално записани тренировки за бъдещи майки, водени от опитния инструктор Ваня Висарионова.

Подобни публикации

Меню