Направо приличам на баба Яга

Уплаши ли се последния път, когато се погледна в огледалото? Гърбица … вратът издаден напред, раменете затворени … тази стойка ти напомня на баба Яга. Това ти ли си? Не само, че не ти харесва как изглежда, но и всичко те боли. Гърбът ти е схванат почти непрекъснато, често те боли главата и кръстът и не можеш да си намериш място.

baba-yaga-mama-e-prava

Знаеш, че това не е нормално, но не знаеш от къде да започнеш и как да си помогнеш. Може би трябва да се запишеш на йога? Или да отидеш на кинезитерапевт? Или на една боеун терапия, за да те наместят? Можеш да пробваш, но чувала ли си за ресторативно движение?  Една система, която е изправила доста гърбове и е променила ежедневието на много хора.

Тайната в ефективността на ресторативното движение може да се обобщи в 3 точки:

1. Не отнема много време

Упражненията, които се правят отнемат не повече от 10-15 минути на ден. Когато се захванеш с една програма, колкото и добра да е тя – важното е да се прави. А за да има ефект, трябва да се прави редовно. Колко пъти ти се е случвало да започнеш една програма и да я изоставш на първата седмица, защото нямаш един час? В ресторативно движение се препоръчва да се правят упражнения по 10-15 минути, но да бъдат всеки ден. Всеки може да отдели/открадне това време за себе си, нали?

2. Учи те коя е правилната стойка

Някой казвал ли ти е коя стойка е правилна? Знаеш ли къде трябва да е тазът, къде гръдния кош, колко точно трябва да е извивката в гръбначния стълб? Обикновено един специалист по ресторативно движение обяснява подробно точките по които подравняваме тялото. По този начин и ти ще си по-мотивирана да изпълняваш упражненията и ще знаеш към какво се стремиш. Ще имаш крайна цел и визия.

3. Помага ти да промениш ежедневни двигателни навици

Ресторативното движение е резултатно, защото освен, че правиш упражнения, които ще ти помогнат да изправиш гръбначния стълб се обяснява подробно на какво да обърнеш внимание в ежедневието, за да бъде резултатът дългосрочен. Ако правиш дори и един час упражнения на ден, но през останалото време седиш крив няма да постигнеш желания резултат. Ресторативно движение те учи как да стоиш и седиш в ежедневието, за да не се изкривяваш допълнително.

Ресторативното движение е яката работа. Ето можеш да видиш един резултат: 

rezultati-mama-e-prava-izpravi-se-stoika

Благодарение на технологиите можеш да дадеш шанс на ресторативното движение и да се запознаеш с него онлайн, чрез програмата “Мама е права” (подходяща е и за нераждали жени). В нея са събрани тайните на ресторативното движение и 10 годишния опит на нейната създателка Ваня Висарионова. Възможно е само за 5 седмици от баба яга да се превърнеш в готина мацка с прав гръб, по която всички се заглеждат. Но по-важното е, че ще можеш да дишаш свободно и няма да те боли гърба.

Ако имаш нужда от още лесни упражнения за цялостно изправяне на тялото,
включи се в онлайн програмата “Мама е права”. 

Онлайн програма “Мама е права” ще ти помогне да “събудиш” тялото си и да се погрижиш за стойката си по правилния начин. Тя продължава 5 седмици и ще ти помогне да изправиш тялото си и да се освободиш от досадните болки и схващания.

Запиши се сега с 30% отстъпка и започни програмата веднага.
Като подарък ще получиш и достъп до:

  • видео с 2 упражнения и

  • видео клас по ресторативно движение с Ваня Висарионова.

Запиши се сега ТУК.
Меню