2021 година ще бъде каквато си я пожелаеш

За всички нас изминалата година е била изпълнена с предизвикателства и промени. За някой е била година на възможностите, а за други година на компромисите. Всички ние ще я запомним като годината на възходи и падения, на борба със страховете и обръщане навътре към себе си.

Ваня Висарионова, треньор по ресторативно движение и създател на програмите “Не на диастазата” и програма “Мама е права” споделя за началото на 2021 година един много личен монолог.

С него нашият екип ти пожелава една прекрасна и сбъдната 2021 година!

********************

Добре дошла 2021 година! Ще бъдеш каквато пожелая!

Края на 2020. Вървя омърлушена по улиците. Времето не предразполага към положителни мисли и ведро настроение. Облачно и сърдито.

Отивам към колата, а монологът в главата ми не спира – тъпо ми е, не мога да се мотивирам да пиша, животът ми не е това, което искам да бъде, затъвам надолу … как да “изплувам” от това състояние? Не ми харесва. От къде да започна?

Приближавам колата и на задната седалка виси един стартов номер за бягане. Виждам моето име – Ваня Висарионова. Защо виси там стартовият ми номер? Така всички ще знаят, на кого е тази кола. Трябва поне да го прибера в багажника до следващото бягане, за да не се вижда. Да, така ще направя.

vanya_visarionova_biagane
Стартовия номер на Ваня в нейната кола.

Чакай малко, Ваня Висарионова! Ти си Ваня Висарионова! От теб зависи всичко! ТИ трябва да защитаваш своето име! От теб зависи как ще изглежда животът ти! От теб зависи дали ще седнеш да пишеш или ще си търсиш други занимания. От теб зависи дали ще имаш неотворени мейли. От теб зависи дали бизнесът ще върви! От теб зависи как ще изглеждаш! От теб зависи дали къщата ти ще е чиста! От теб зависи каква кола ще караш! От теб зависи каква храна ще ядеш!

@krisokphotography
@krisokphotography

 

Ти си Ваня Висарионова! А тя НЕ прави такива неща. Ваня Висарионова е ДАСКАЛ, треньор, учител, предприемач, но също така се храни бавно и умерено, избира качествена храна, отговоря на всички имейли за деня, усмихва се, медитира всеки ден, тренира, експериментира, понякога прави глупости, ГОЛЕМИ глупости, друг път много умни неща.

В момента, в който осъзнах “Аз съм Ваня Висарионова” и се “татуира” в съзнанието ми, започнах да “изплувам” нагоре. Веднага извадих компютъра и отговорих на няколко имейла. Беше късно вечерта и не можах да направя повече, но усещах “татуировката”.

vanya-visarionova-trenirovka-100
Тренировка №100 след старта на карантината. Всички 99 тренировки бяха онлайн. Тази беше първата тренировка в зала и беше празник за всички, които не спряха да тренират.

От тази “случайна среща” с моето име, правя всичко с мисълта, че го правя като Ваня Висарионова – която е мега пич и прави само готини неща и трябва да ги отстоява и защитава, защото много хора са повярвали в нея през годините и още повече хора разчитат на нея.

Съжалявам 2021, но аз съм Ваня Висарионова и ще бъдеш каквато пожелая! Защото така избирам!

Надявам се, се да те вдъхновя да си напишеш името на стената и да го защитаваш всеки ден през 2021 по начина, по който на ТЕБ ти харесва!
Ти и само Ти определяш правилата на играта!

********************

Автор: Ваня Висарионова
Снимки:

Подобни публикации

Меню