Предимствата на онлайн програма за възстановяване след раждането

Често жените полагат много усилия да се подготвят за появата на бебето и грижата за него след раждането, но грижата за себе си я оставят на заден план. Много майки правят грешката да се отдадат изцяло на бебето и на семейството. Обезличават се напълно и неглижират собствените си нужди.

Всяка жена има причини и нужда да се погрижи за себе си след раждането.
Онлайн програма “Не на диастазата” се превръща в запазена марка на майките, полагащи осъзната грижа за себе си. 

Често ни питат защо програмата е онлайн и дали тя дава резултати. Ние вярваме, че онлайн програмите все повече ще намират място в нашето ежедневие и затова правим такива. 

mama-ne-na-diastazata-trenirovka

Ето и 10 причини да се включиш в ОНЛАЙН програмата “Не на диастазата” сега:

 1. Това е специализирана програма, която има за цел да ти помогне да се възстановиш бързо и дългосрочно след раждането. Програмата е много комплексна и включва корективни движения, динамични тренировки, упражнения за стойка, съвети за балансирано и пълноценно хранене, рецепти, лекции за управление на времето и лекция за по-качествен сън. 
 2. Всички знаем, че с малки деца ежедневието ни често се върти около децата и техния график. Онлайн програмата ти дава възможността да се грижиш за себе си в удобно за теб време. 
 3. Онлайн програмата ти дава свободата да имаш достъп до материалите от всяка точка без значение дали си на почивка, вкъщи или в парка с децата. 
 4. Онлайн програмата ти спестява време от пътуване и ти позволява да имаш достъп до материалите по всяко време. 
 5. Онлайн програмата е съобразена така, че да дава резултати при упражнения, които отнемат 15 минути на ден. Тук се залага на постоянството, създаването на рутина, както и на повторенията. 
 6. За онлайн програмата не ти е необходим никакъв предварителен опит, специални уреди или екипировка. Идеята е да можеш да изпълняваш упражненията навсякъде и по всяко време. 
 7. През есенните и зимните месеци обикновено сме по-натоварени и не ни остава много време да обърнем внимание на себе си. Онлайн програмата ни дава възможност да движим повече и да поддържаме форма. Много по-лесно е да намерим 15 минути на ден да се поглезим и погрижим за себе си. 
 8. Упражненията в програма “Не на диастазата” са леки и разтоварващи. Те имат за цел да “събудят” и активират мускулите на тялото. 
 9. Упражненията в програма “Не на диастазата” ще ти донесат разтоварване и ще премахнат болките в кръста, гърба, раменете.
 10. Осъзнатото движение и пълноценното хранене ще ти донесат повече тонус, енергия и ще можеш да се наслаждаваш на всеки момент с децата ти. 
И още една причина, която не е за подценяване:

Познанията, които ще ти даде програмата са за цял живот и са за цялото семейство. 

На финала споделяме с теб и видео с отговори на най-често задаваните въпроси, които получаваме:

Следващото издание на програма “Не на диастазата” ще започне на 25 януари 2021 година. Не отлагай повече и започни годината с повече грижа за себе си. За твоите деца и близки е важно да се чувстваш добре и да си в добра форма, за да можеш пълноценно да се наслаждавате на миговете заедно.

Ако се запишеш сега, получаваш отстъпка и предварителен достъп до 3 материала, с които да започнеш своята трансформация веднага:

 • първото и най-ефективно възстановително упражнение от програмата;

 • 5 упражнения за корем за майки с и без диастаза;

 • видео със съвети как да овладеем емоционалното храненe.

Никога не забравяй, че промяната започва от теб! 

Научи повече и се запиши тук!

Подобни публикации

Меню