Предимствата на онлайн програма за възстановяване след раждането

Често жените полагат много усилия да се подготвят за появата на бебето и грижата за него след раждането, но грижата за себе си я оставят на заден план. Много майки правят грешката да се отдадат изцяло на бебето и на семейството. Обезличават се напълно и неглижират собствените си нужди.

Всяка жена има причини и нужда да се погрижи за себе си след раждането.
Онлайн програма “Не на диастазата” се превръща в запазена марка на майките, полагащи осъзната грижа за себе си. 

Често ни питат защо програмата е онлайн и дали тя дава резултати. Ние вярваме, че онлайн програмите все повече ще намират място в нашето ежедневие и затова правим такива. 

mama-ne-na-diastazata-trenirovka

Ето и 10 причини да се включиш в ОНЛАЙН програмата “Не на диастазата” сега:

 1. Това е специализирана програма, която има за цел да ти помогне да се възстановиш бързо и дългосрочно след раждането. Програмата е много комплексна и включва корективни движения, динамични тренировки, упражнения за стойка, съвети за балансирано и пълноценно хранене, рецепти, лекции за управление на времето и лекция за по-качествен сън. 
 2. Всички знаем, че с малки деца ежедневието ни често се върти около децата и техния график. Онлайн програмата ти дава възможността да се грижиш за себе си в удобно за теб време. 
 3. Онлайн програмата ти дава свободата да имаш достъп до материалите от всяка точка без значение дали си на почивка, вкъщи или в парка с децата. 
 4. Онлайн програмата ти спестява време от пътуване и ти позволява да имаш достъп до материалите по всяко време. 
 5. Онлайн програмата е съобразена така, че да дава резултати при упражнения, които отнемат 15 минути на ден. Тук се залага на постоянството, създаването на рутина, както и на повторенията. 
 6. За онлайн програмата не ти е необходим никакъв предварителен опит, специални уреди или екипировка. Идеята е да можеш да изпълняваш упражненията навсякъде и по всяко време. 
 7. През есенните и зимните месеци обикновено сме по-натоварени и не ни остава много време да обърнем внимание на себе си. Онлайн програмата ни дава възможност да движим повече и да поддържаме форма. Много по-лесно е да намерим 15 минути на ден да се поглезим и погрижим за себе си. 
 8. Упражненията в програма “Не на диастазата” са леки и разтоварващи. Те имат за цел да “събудят” и активират мускулите на тялото. 
 9. Упражненията в програма “Не на диастазата” ще ти донесат разтоварване и ще премахнат болките в кръста, гърба, раменете.
 10. Осъзнатото движение и пълноценното хранене ще ти донесат повече тонус, енергия и ще можеш да се наслаждаваш на всеки момент с децата ти. 
И още една причина, която не е за подценяване:

Познанията, които ще ти даде програмата са за цял живот и са за цялото семейство. 

На финала споделяме с теб и видео с отговори на най-често задаваните въпроси, които получаваме:

За да помогнем на жените да се възстановят ефективно след раждането създадохме онлайн програма “Не на диастазата”. Целта на програмата е освен да прибереш корема си, да си създадеш трайни навици за движение и осъзнато хранене.

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 15 януари 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

 • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
 • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева). 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню