Предимствата на онлайн програма за възстановяване след раждането

Често жените полагат много усилия да се подготвят за появата на бебето и грижата за него след раждането, но грижата за себе си я оставят на заден план. Много майки правят грешката да се отдадат изцяло на бебето и на семейството. Обезличават се напълно и неглижират собствените си нужди.

Всяка жена има причини и нужда да се погрижи за себе си след раждането.
Онлайн програма “Не на диастазата” се превръща в запазена марка на майките, полагащи осъзната грижа за себе си. 

Често ни питат защо програмата е онлайн и дали тя дава резултати. Ние вярваме, че онлайн програмите все повече ще намират място в нашето ежедневие и затова правим такива. 

mama-ne-na-diastazata-trenirovka

Ето и 10 причини да се включиш в ОНЛАЙН програмата “Не на диастазата” сега:

 1. Това е специализирана програма, която има за цел да ти помогне да се възстановиш бързо и дългосрочно след раждането. Програмата е много комплексна и включва корективни движения, динамични тренировки, упражнения за стойка, съвети за балансирано и пълноценно хранене, рецепти, лекции за управление на времето и лекция за по-качествен сън. 
 2. Всички знаем, че с малки деца ежедневието ни често се върти около децата и техния график. Онлайн програмата ти дава възможността да се грижиш за себе си в удобно за теб време. 
 3. Онлайн програмата ти дава свободата да имаш достъп до материалите от всяка точка без значение дали си на почивка, вкъщи или в парка с децата. 
 4. Онлайн програмата ти спестява време от пътуване и ти позволява да имаш достъп до материалите по всяко време. 
 5. Онлайн програмата е съобразена така, че да дава резултати при упражнения, които отнемат 15 минути на ден. Тук се залага на постоянството, създаването на рутина, както и на повторенията. 
 6. За онлайн програмата не ти е необходим никакъв предварителен опит, специални уреди или екипировка. Идеята е да можеш да изпълняваш упражненията навсякъде и по всяко време. 
 7. През есенните и зимните месеци обикновено сме по-натоварени и не ни остава много време да обърнем внимание на себе си. Онлайн програмата ни дава възможност да движим повече и да поддържаме форма. Много по-лесно е да намерим 15 минути на ден да се поглезим и погрижим за себе си. 
 8. Упражненията в програма “Не на диастазата” са леки и разтоварващи. Те имат за цел да “събудят” и активират мускулите на тялото. 
 9. Упражненията в програма “Не на диастазата” ще ти донесат разтоварване и ще премахнат болките в кръста, гърба, раменете.
 10. Осъзнатото движение и пълноценното хранене ще ти донесат повече тонус, енергия и ще можеш да се наслаждаваш на всеки момент с децата ти. 
И още една причина, която не е за подценяване:

Познанията, които ще ти даде програмата са за цял живот и са за цялото семейство. 

На финала споделяме с теб и видео с отговори на най-често задаваните въпроси, които получаваме:

За да помогнем на жените да се възстановят ефективно след раждането създадохме онлайн програма “Не на диастазата”. Целта на програмата е освен да прибереш корема си, да си създадеш трайни навици за движение и осъзнато хранене.

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 18 март 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

 • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
 • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева).  Така ще можеш да стартираш своето възстановяване веднага, защото ще получиш достъп до материалите от програмата за тазово дъно след финализиране на поръчката си. Програмата съдържа упражнения и менюта за хранене. 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню