ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В ОНЛАЙН ПРОГРАМА ЗА ПО-ДОБРА СТОЙКА СЕГА

Всяка жена има причини да иска да изглежда и да се чувства добре! За тази цел допринасят добрата форма, подходящото облекло, позитивната настройка. Но има и още нещо. Нещо, на което мнозина не отдават значение: добрата стойка

pravilna-stoika-ne-na-diastazata

Замисляла ли си се, че стойката издава много за нас?  Като започнем от настроението и самочувствието и стигнем до живота, който водим. Дали сме приковани на бюро по цял ден, дали не мъкнем тежки торби и деца, дали не сме изморени и смачкани – всичко това се отпечатва в тялото ни и съответно в начина по който изглежда!

За стойката рядко се говори, а тя има много важна роля и от нея зависи дали тялото ни функционира оптимално.  В работата ни със стотици майки през последните години сме се убедили, че никоя не постига напълно целите си за добра форма и повишено самочувствие, ако не се погрижи за гърба и стойката си.

Затова и Ваня като специалист по ресторативно движение създаде нашата програма за изправяне на стойката и гърба “Мама е права”.

Често ни питат защо програмата е онлайн и дали тя дава резултати. Ние вярваме, че онлайн програмите все повече ще намират място в нашето ежедневие и затова правим такива. 

тренировка-целулит-добра.форма-лятото

Ето и 10 причини да се включиш в ОНЛАЙН програмата “Мама е права” сега:

 1. Онлайн програмата ти дава свободата да имаш достъп до материалите от всяка точка без значение дали си на почивка, вкъщи, в офиса или в парка с децата. 
 2. Онлайн програмата ти спестява време от пътуване и ти позволява да имаш достъп до материалите по всяко време. 
 3. Онлайн програмата е съобразена така, че да дава резултати при упражнения, които отнемат 15 минути на ден. Тук се залага на постоянството, създаването на рутина, както и на повторенията. 
 4. За онлайн програмата не ти е необходим никакъв предварителен опит, специални уреди или екипировка. Идеята е да можеш да изпълняваш упражненията навсякъде и по всяко време. 
 5. През есенните и зимните месеци обикновено сме по-натоварени и не ни остава много време да обърнем внимание на себе си. Онлайн програмата ни дава възможност да движим повече и да поддържаме форма. Много по-лесно е да намерим 15 минути на ден да се поглезим и погрижим за себе си. 
 6. Упражненията в програма “Мама е права” са леки и разтоварващи. Те имат за цел да “събудят” мускулите на тялото и да върнат костите на мястото им. В първия момент може да се усети напрежение, но после усещането е за лекота, ефирност и много по-добра мобилност на ставите и мускулите. 
 7. Програма “Мама е права” е подходяща за цялото семейство. Тя е много подходяща и за деца, особено в тинейджърска възраст, когато те са допълнително предразположени на изкривявания, заради промените които настъпват в тялото им. Особено когато те по цял ден стоят на чиновете през учебната година. Бонус е, че цялото семейство може да изпълнява упражненията и да се забавлявате всички заедно.  
 8. Упражненията в програма “Мама е права” ще ти донесат разтоварване и ще премахнат болките в кръста, гърба, раменете.
 9. Правият гръб и отворени рамене ще ти помогнат да вдигнеш глава и да се почувстваш по-уверена!
 10. Правилната стойка ще направи походката и цялостната ни осанка по-женствена – нещо, което всяка жена заслужава!

На финала споделяме с теб и причините на наши участнички в програмата да се включат в нея и какво тя им носи. 

“Аз се записах, защото имах силни болки в гърба и се прегърбвах още повече спрямо началото на бременността. Още с първото упражнение за подравняване на врата имаше положителен ефект и в момента усещам подобрение в моята стойка и насторение. Изключително съм благодарна, че се записах в програмата и бих в препоръчала на всеки!”
Вяра И.
“Записах се в програмата, защото почти постоянно изпитвам болки в гърба и кръста и защото безрезервно вярвам в уменията на Ваня да постига чудеса с упражненията, които показва.
Програмата ми допада много. И определено ме изненадва – упражненията са много интересни, специфични и дават резултат”
Марта Б.
“Аз се записах, защото много често се усещам прегърбена и това не ми харесва, плюс, че ми прави коремчето да изглежда по-голямо. С програмата добивам знания и опит как да стоя изправена в ежедневието си, а упражненията ми помагат да разтегна правилните мускули, за да изглежда стойката ми по-добре.”
Кремена П.

А ти имаш ли причина да се включиш в предстоящото издание на програма “Мама е права”?

Виж още:

Историята на Жанета, която успя да се изправи

Онлайн програма “Мама е права” ще ти помогне да “събудиш” тялото си и да се погрижиш за стойката си по правилния начин. Тя продължава 5 седмици и ще ти помогне да изправиш тялото си и да се освободиш от досадните болки и схващания.

Запиши се сега с 30% отстъпка и започни програмата веднага.
Като подарък ще получиш и достъп до:

 • видео с 2 упражнения и

 • видео клас по ресторативно движение с Ваня Висарионова.

Запиши се сега ТУК.
Меню