Как да си върнем загубената енергия

Не си доспиваш… Не си дояждаш… Не смогваш с всичките работни задачи… Не смогваш и с домашните… Не си отваряла книгата си от седмици и даже май си забравила какво четеш… „Подпалваш“ от една изречена не на място дума…

Звучи ли ти познато? Не се сърди, но май си изтощена!

Жените сме си така по принцип. Особено тези с деца. Товарим се със сто неща, защото си мислим, че можем да свършим всичко. Не е изключено и да можем, но какво ни коства това? Тъмни кръгове под очите и перманентно лошо настроение. Болки на разни места по тялото и дискомфорт. Липса на време за спорт или за някаква женска глезотийка. Забравяме, че ние самите сме център на нашата собствена Вселена и когато този център излезе от релси, значи нещо не е наред!

skupi maiki na vsichki se sluchva

А простичката истина е, че когато се чувстваме добре, всичко става по-лесно, по-бързо и по-успешно. И хората около нас – и те ще са по-добре. Защото, да си го кажем, когато вкъщи мама не е в добро настроение и никой друг не е.

Ето защо е време и да си обърнеш внимание. Да спреш за малко да си супер жена със супер натоварено ежедневие, да дръпнеш ръчната спирачка и да си кажеш „И аз съм човек!“.

Ама откъде да започна? – ще попиташ… Искам да се чувствам по-добре, ама какво да започна да правя? Искам да не съм постоянно изморена, но как да го постигна?

Ето ти подсказка – програма „Мама презарежда“ – 30-дневна възстановителна онлайн програма за изтощени майки.

 

Ние сме Ваня Висарионова и Маги Пашова – създателки на програмата за възстановяване след раждане “Не на диастазата” и знаем, че когато мама е здрава, щастлива и във форма, всички около нея се чувстват добре.

Програмата „Мама презарежда“ е бърза, лесна и ефективна програма за подобряване на формата, повдигане на тонуса и повече енергия. Тя ще ти помогне да се презаредиш и да намериш формулата как да балансираш между многото задачи. Можеш да я изпълняваш навсякъде от твоя компютър, таблет или мобилен телефон.

30 дена ние ще сме всеки ден с теб посредством имейл, в който ще ти даваме мотивация как да направиш малката промяна в деня си, която ще възпита нови навици за по-щастлив живот!

Целта е с малки стъпки и насоки да те стимулираме да се грижиш и да отделяш време за себе си и неусетно за 30 дни заедно да намерим пътя към твоето ново аз – една по-щастлива и хармонична жена.

В програмата има задачи, свързани с движение, хранене, почивка и отпускане, както и начин на мислене. Всички те са лесни за изпълнение, много приятни и преди всичко – НЕ ОТНЕМАТ ВРЕМЕ! Ние знаем, че си заета и затова с програмата искаме да ти дадем време и енергия, а не да отнемем от твоите! Ефектът се усеща още през първите дни и действа с натрупване до края!

Какво включва програмата „Мама презарежда“:

  • 30 имейла с много информация, практически идеи и мотивация за изпълнението им
  • 4 тренировки за тонус
  • 4 водени релаксации за спокойствие и баланс
  • 4 видеа с упражнения за разтягане, за да нямаш болки в кръста, гърба и краката
  • 4 информационни видеа за хранене, за да подбираш добре храната си и да не се чувстваш гладна
  • работна тетрадка с указания за всеки ден + селекция от лесни и бързи за изпълнение рецепти

Не отлагай момента да започнеш да се чувстваш отново жизнена и енергична. Направи го за себе си!

Запиши се за програма „Мама презарежда“ сега. 

Подобни публикации

Меню