Инвестирай във възстановяването на диастазата

При изобилието от безплатни курсове и онлайн програми е нормално да се запиташ: защо да плащам за нещо, което мога да си намеря безплатно! Дали обаче, безплатното ще ти даде качеството, което търсиш? Особено щом се отнася до състояние като диастазата и възстановяване след раждане.

Защо е по-добре да инвестираш в програма като “Не на диастазата” вместо да гледаш безплатни клипчета в мрежата?

Ето ти 10 причини:

1. Професионализъм

Когато тренираш с човек, който е специалист в областта, каквато е Ваня, знаеш, че можеш да му имаш доверие и че той е наясно с това, което прави. Програмата, която ти е подготвил, е специално създадена, за да отговори на нуждите ти и на проблема ти с диастазата. Освен това е съобразена и с други следродилни фактори като лоша стойка, проблем с мускулната функция на тазовото дъно, кърменето и психичното здраве.

2. Инвестиция

Мисли за “Не на диастазата” като за дългосрочна инвестиция, която си направила. Ако следваш сайтове, в които има по няколко безразборно дадени упражнения, това увеличава риска от лоша техника на изпълнение и липсата на дългосрочност и придържане към програма.

3. Техника

Ако искаш да се отървеш от коремчето след раждането и да затвориш диастазата, е от ключово значение да изпълняваш правилно упражненията за стягане на коремните мускули. В противен случай няма да постигнеш желания резултат. “Не на диастазата” предлага обратна връзка със специалиста, от която можеш да се възползваш, за да разбереш дали изпълняваш правилно упражненията.

4. Обратна връзка

Това, което ти споменахме и в горната точка – имаш с кого да споделиш въпросите, притесненията си, напредъка си и изобщо всичко, което те вълнува, докато следваш програмата. Създателите на “Не на диастазата” се ангажират пряко с участниците и остават на тяхно разположение за въпроси и уточнения по време на програмата.

5. Напредък

Процесът на влизането в добра форма след раждане често е бавен и дълъг. Той зависи от много аспекти като начина, по който си родила, липсата на сън, кърменето и индивидуалното състояние като цяло. Може да се случи в някой момент да се почувстваш самотна, изолирана, обезсърчена и да ти се прииска да се откажеш. Когато обаче се движиш с група, е по-малко вероятно да се откажеш, защото следващ груповата енергия и ентусиазъм, и защото винаги можеш да разчиташ на тяхната подкрепа!

6. Система

Следродилното възстановяване не е въпрос само на няколко прости упражнения, а цялостна система за вътрешно и външно възстановяване. Важно е да усещаш сигурност в тялото си докато изпълняваш домакинските си задължения, докато вдигаш бебето и изобщо докато правиш каквото и да било в ежедневието си. Затова и “Не на диастазата” включва специални рехабилитационни упражнения, съобразени със състоянието, в което се намираш след раждането.

7. Информация

Твоята информираност е от ключово значение за постигане на желания резултат! Програмата за възстановяване, в която инвестираш, прави точно това – информира те за всичко, което е характерно за твоето състояние и начините да се справиш с проблемите. “Не на диастазата” е като образователен курс, който ти дава знания за цял живот!

8. Достъпност

“Не на диастазата” е онлайн програма. Лесна е за достъп, можеш да я следиш на всякакви устройства и то в момент, който на теб ти е удобен. Този факт винаги е бил от значение за майките, а сега повече от всякога!

9. Доказани резултати

През “Не на диастазата” са минали повече от 1,500 жени и повечето от тях постигат отлични резултати. Ако резултатът е важен за теб, заложи на програма, която го гарантира!

10. Защото ТИ заслужаваш

Майките сме така устроени, че често не си даваме сметка за това, че не полагаме достатъчно грижи за самите себе си, а все гледаме другите да са добре. Това обаче трябва да се промени, ако искаме да сме пълноценни и здрави личности, които имат сили и енергия да се грижат и за всички останали. Затова е важно да си дадеш възможност да се възстановиш след раждането, да премахнеш болките и да не се депресираш. Защото го заслужаваш!

За да помогнем на жените да се възстановят ефективно след раждането създадохме онлайн програма “Не на диастазата”. Целта на програмата е освен да прибереш корема си, да си създадеш трайни навици за движение и осъзнато хранене, за да не се чудиш повече “Защо не мога да отслабна?.

Прочети още:

Истината за възстановяването на Маги Пашова

10 навика, които се променят след програма „Не на диастазата“

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 18 март 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

  • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
  • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева).  Така ще можеш да стартираш своето възстановяване веднага, защото ще получиш достъп до материалите от програмата за тазово дъно след финализиране на поръчката си. Програмата съдържа упражнения и менюта за хранене. 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню