“Мама съм” – полезна и практична информация за майки!

Mama-sum

Ние сме Ваня (треньор и специалист по ресторативно движение) и Маги ( нутриционист, блогър и автор на книгата “По-зрави бебета”). Освен това ние сме и майки и в последните години нашата мисия е да помагаме на други майки да се чувстват добре и да връщат формата си след раждането. И колкото повече се се обграждахме с позитивни майки толкова повече това ни харесваше и ни вдъхновяваше.

Въпреки, че се намираме в ситуация на извънредно положение и бъдещето крие много неизвестни за всички нас, вярваме, че трябва да продължим да творим, да планираме и да мечтаем!

Както знаете, основната дейност на нашия екип през последните години е свързана с онлайн програмата за възстановяване след раждане “Не на диастазата”. Покрай нея започнахме да правим и подкаста за майки “Мама говори”, както и да споделяме много други полезни безплатни материали за майки.

През този период често ни питахте защо не направим програма и за майките, които не са родили на скоро, както и програма за бъдещи майки, т.е. за бременни жени. Решихме да ви послушаме и да създадем такива програми.

Новата ни програма за бъдещи майки „Мама ще съм“

Миналата година по време на бременността на Маги записахме видеа с тренировки за бременни. Към тях добавихме електронна книжка с рецепта, примерни менюта за всеки триместър, както и други полезни видео и текстови материали.  и така създадохме

Новата програма за изтощени майки „Мама презрежда“

В началото на тази година пък направихме 30-дневна програма подходяща за всички майки – бъдещи и настоящи, наскоро и отдавна родили. На всички тях програмата може да помогне да се почувстват освежени, ободрени и презаредени. Самото име на програмата говори, че нейния трансформиращ и възстановителен ефект.
Решихме, че новите ни програми, както и всички други материали, които създаваме за вас, имат нужда от нов дом, където лесно и бързо да ги откривате и използвате. Така се роди идеята за новият ни сайт, който да се казва „Мама съм“. Вече няколко месеца работим по него, но последната седмица решихме много бързо да го завършим и направим достъпен за вас. Ние вярваме, че във времето когато се налага да бъдем физически разделени, имаме нужда от едно виртуално място, където да общуваме, да се подкрепяме и да си бъдем полезни. Надяваме се точно такова място да бъде новият ни сайт „Мама съм“.

В „Мама съм“ ще намерите:

  • различни полезни публикации, разделени в рубрики като „Мама готви“, „Мама тренира“, „Мама чете“, „Мама пътува“, „Мама сияе“ и други.
  • всички епизоди на нашия подкаст „Мама говори“ и
  • трите ни програми „Не на диастазата“, „Мама ще съм“ и „Мама презрежда“.
Надяваме се новият ни сайт да ви хареса, да го следите и посещавате редовно, да намирате полезна информация и да го споделяте с приятелки. Бъдете част от нашата подкрепяща общност от майки, защото майките, можем повече, когато сме заедно!
Приятни моменти с www.mamasum.bg нека си пожелаем. Бъдете заедно с нас!

Подобни публикации

Меню