Плосък корем на един клик разстояние!

Петя е една от участничките в онлайн предизвикателството “Не на диастазата“, с която много се гордеем. Петя първо посети залата на Ваня и изяви желание да посещава тренировките в залата. Когато дойде за пръв път тя споделя с Ваня, че най-много я притеснява  коремът.  Тя е от тези момичета, които са много слаби, но коремчето им стърчи напред. Ваня покани Петя да се включи в програма “Не на диастазата”, защото знае, че коригирането на стойката ѝ ще изиграе ключова роля за прибирането на корема. Тя се съгласи и благодарение на коригирането на стойката и изграждането на полезни навици за осъзнатото движение и хранене постигна желаните резултати:

ne-na-diastazata-rezultati-plosak-korem

Сигурно се чудиш защо ѝ е трябвало да се включи в онлайн програма след като тренира заедно с Ваня в залата? Защото в програмата систематизирано е предоставена информацията за коригиране на стойката на тялото, промяна на двигателни навици, самонаблюдение и анализ на ежедневни движения. Освен това програмата е съчетана с кулинарни предизвикателства за функционални хранителни навици от Маги Пашова. Трудно е да се предостави информацията в такъв вид по време на групови занимания. Освен това в предизвикателството има и други участнички и съответно има голяма подкрепа и мотивация между тях. Това прави програмата уникална и именно комплексния подход помата на много от момичетата да постигнат добри резултати.

През програмата до момента са минали над 1 800 участнички и ние непрекъснато я подобряваме.

rezultati-ne-na-diastazata-mnogo-uchastnichki

За нас винаги е интересно да разберем защо едни момичета успяват, а други не и затова ги питаме какво според тях най-много им е помогнало.

Ето и какво сподели Петя с нас:

Защо реши да се се включиш в програма “Не на диастазата”?

Винаги съм била слаба, но коремът е бил най-големият ми проблем. Преди да забременея ходех на пилатес и се надявах коремът да се прибере, но каквото и да правех той стърчеше. Винаги ми е бил слабото място и прибирането на корема беше моята най-голяма цел!

Кое според теб спомогна най-много за прибирането на корема?

Според мен за прибирането му спомогнаха няколко неща: правилната стойка, за която научих в предизвикателството “Не на диастазата“. Започнах осъзнато и непрекъснато да следя как седя, как ходя, къде ми е главата, къде е гръдният ми кош – нещо което стана част от ежедневието ми. Промених начина си на хранене като намалих хляба до минимум. Ограничих яденето на сладки неща, без които преди не можеше да завърши нито едно мое ядене. Не на последно място, влияние оказаха и тренировките в залата.

Готова ли си да разбиеш мита: „Слаба съм, но имам корем”. Какво ще кажеш на момичетата, които вярват в тази максима?

За пръв път мога да кажа, че много си харесвам корема и постигнах нещо, което вече не вярвах, че ще стане. Момичета, възможно е!

Петя и Силвето много обичат разходките в планината!

Защо ще препоръчаш програмата „Не на диастазата” на най-добрата си приятелка?

Бих препоръчала програмата на приятелка, защото от нея научих много нови неща относно грижата за тялото. Информацията е предоставена по перфектния начин – с наслагване, седмица след седмица учиш, запомняш и прилагаш. Това са знания, които ти остават за цял живот.  Фактът, че програмата е онлайн и в нея участват много други момичета дава допълнителен стимул на всяка една, да дава най-доброто от себе си и да не се отказва!

Е, ти как мислиш? Възможно ли е да се отървеш от коремчето, което толкова много те дразни? Новото издание на предизвикателството “Не на диастазата” започва на 28-ми септември 2020 г. Заслужава си да опиташ. Запиши се за него сега и си подари грижа за себе си. Познанията, които ще придобиш ще ти помогнат да:

  • да върнеш формата си
  • да прибереш корема и диастазата си
  • да подобриш стойката си
  • да се чувстваш енергична и добре
  • да полагаш осъзната грижа за себе си
  • да бъдеш добър пример за детето си
  • да имаш самочувствие и
  • да имаш добро настроение.

Ако имаш въпроси ни пиши на info@nenadiastazata.com.

За да помогнем на майки като Петя да се възстановят ефективно след раждането създадохме онлайн програма “Не на диастазата”. Целта на програмата е освен да прибереш корема си, да си създадеш трайни навици за движение и осъзнато хранене, за да не се чудиш повече “Защо не мога да отслабна?.

Прочети още:


Инвестирай във възстановяването на диастазата

Истината за възстановяването на Маги Пашова

Възстановяване след Цезарово сечение (секцио)

 

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 18 март 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

  • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
  • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева).  Така ще можеш да стартираш своето възстановяване веднага, защото ще получиш достъп до материалите от програмата за тазово дъно след финализиране на поръчката си. Програмата съдържа упражнения и менюта за хранене. 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню