Силна година за силните жени

2020-godina-silni-jeni

Силните жени често биват наричани ​​агресивни. Именно защото те са целеустремени и фокусирани върху своите желания и нужди, те често са възприемани от хората по грешен начин. Жените, които са силни обаче, са сложни. Те могат да имат минало, което да е формирало в тях необходимостта да бъдат пестеливи, упорити и пламенни по начин, който е неразбираем или обиден за другите. Много от тези жени са възприемани като взискателни или дори нахални. Но истината е, че силните жени също могат да бъдат много чувствителни и уязвими. Ето осем неща, които една силна жена носи винаги със себе си:

1. Тя отстоява себе си.

Силната жена се противопоставя открито, когато някой нарушава правата ѝ или когато я третира по недостоен начин. Когато се случи несправедливост, тя говори и реагира, вместо да си замълчи.

2. Тя инвестира в себе си.

Независимо дали научава нещо ново, стреми се да води по-здравословен начин на живот или прави голяма стъпка извън зоната си на комфорт, силната жена знае, че инвестициите, които прави за себе си и живота си, предлагат гарантирани дивиденти.

3. Тя има граници.

Когато силната жена взима решения, тя първо се пита дали наистина иска да го направи и има ли време и енергия да инвестира в това. Тя казва „да“ само на възможностите, които я обогатяват, а не на тези, които я ограбват.

4. Тя празнува успеха и щастието на други жени.

Силните жени насърчават другите жени. Тя се фокусира върху разпознаването и отбелязването на силните страни, които вижда при други жени. Тя изразява открито и гласно своята подкрепа.

5. Тя знае цената си.

Въпреки че не винаги се чувства красива, интелигентна, очарователна, интересна или дори силна, тя знае каква е нейната цена. Когато се озове в ситуация с някой, който не я оценява, тя ще покаже своята стойност или ще напусне при първа възможност.

6. Тя не разчита на мнението на другите за живота си.

Тя не обръща внимание на отрицателните коментари и не позволява забележките на другите да я откажат от това, което смята, че е подходящо за нея. Тя разбира, че негативността казва повече за човека, който я проявява, отколкото за нея.

7. Тя е уверена.

Повечето силни жени имат добре дефинирано чувство за идентичност и действията им са в съответствие с техния морал и убеждения. Те нямат нужда да печелят мнението на хората. Необходимо да останат верни на собствените си убеждения.

8. Тя сама решава да бъде силна.

Няма жена сред нас, която да не е изпитала страх, тревожност, несигурност и други негативни и разрушителни емоции. Силните жени обаче избират да се ангажират с себе си и да не позволят на нищо и на никого силата да ги разбие.

Силна жена може да влезе в стаята и да залее всичко с класа, изящество и стил. Тя никога не проявява грубост или взискателност, а по-скоро показва своята лична решимост да бъде силна и да преминава с гордо вдигната глава през предизвикателствата, които ѝ изпраща живота.

Бъдете горди, че сте силни и отстоявайте себе си! Харесвайте се такива каквито сте и бъдете щастливи! Успешна, осъзната и целеустремена година ви пожелаваме!!!

Истинската жена знае и как да се грижи за себе си. Ако още не си си върнала формата след раждането и искаш да започнеш годината с грижа за себе си се запиши за следващото издание на програма “Не на диастазата”, което започва на 20-ти януари. Запиши се сега тук.

Прочетете още:

Възстановяване след Цезарово сечение (секцио)

Ваня и Маги: Защо правим програма “Не на диастазата”

Истината за възстановяването на Маги Пашова

 

Материалът е публикуван на 11 декември 2019 г. от  Андреа Хъстън Изпълнителен директор, мотивационен говорител и автор.

Подобни публикации

Меню