Празничен обяд с Ваня и Маги

Декември е месец за празнуване, ухание на джинджифил и канела, звън на звънчета, светещи лампички и уют. Затова ние избрахме да посрещнем този празничен месец с членовете на нашето голямо семейство.

Страхотно е усещането да споделиш време с любими хора, съмишленици и приятели. Такива са всички наши участнички от програма “Не на диастазата”, трениращи в залата на Fit Baby Hot Mama или кулинарни любители, които с нетърпение и ентусиазъм опитват рецептите на Маги.

Избрахме да се потопим в уюта на романтичния ресторант “Лаванда” на знаковата софийска улица „Иван Шишман“

Посрещнахме всички участнички с welcome drinks. След това на гостите беше поднесен 3-степенен празничен обяд като те можеха да избират между месно, рибно и вегетарианско меню. Ястията във всяко от менютата бяха специално подбрани от Маги и съдържаха букет от празнични вкусове и аромати!

Magi_Vania_Ne na diastazata

И защото този сезон неизменно се свързва с подаръци се погрижихме да зарадваме гостите си със специално подготвени подаръци за тях.

Бяхме подготвили и страхотни изненади за гостите. Подаръците за томболата ни бяха много тематични, стоплящи и допринесоха за доброто настроение.

Селекцията от награди се състоеше от:

  • Микс от селектирани подправки, които не съдържат добавена сол, консерванти и подобрители от SoGood.
  • Серията за коса на Полина София – без сулфати, с кокосово масло и ароамт на божур – шампоан, маска и финиш за предпазване при термо стилизиране.
  • Дифузер от HealthyYou.
  • Шоколади и сладости от Smart Sisters.
  • Колаген на Great Lakes от RealFood.
  • Mарсианци Проимун за защита и лечение през грипния сезон.

Разкрихме и споделихме пред нашето голямо семейство нашите съкровенни планове за 2020 година. Благодарение на всички наши съмишленички ние се развиваме и искаме да бъдем все по-голяма опора на майките.

В началото на годината ще се радваме да пуснем нов сайт, които ще обединява всичките ни програми и проекти. Той ще е оазис от полезна информация, където майките да се отбиват и да черпят вдъхновение и познание от специалисти в различни области.

След като получихме много запитвания дали нямаме програма и тренировки за бременни, ние записахме 10 тренировки, които ще предлагаме в цялостна програма от началото на годината. Тренировките бяха заснети докато Маги беше бременна с бебе Максим.

Решихме да помислим и за майките в офиса, както и за кратка презареждаща програма, подходяща за всички, които искат да си отделят време и да се погрижат за себе си.

Очаквайте много скоро повече новини от нас. Ще се радваме да продължите да ни следвате и подкрепяте по пътя.

Най-зареждащото от всички неща е вашата позитивна енергия и вашите усмивки. Това са нещата, които ни карат да вървим напред.

Насладете се на атмосферата от нашия празничен обяд и си подарете през изминалия месец повече време с любимите хора. Намерете време за тях на по чаша чай и стоплете сърцето и душата си.

Всеки ден си подарявайте незабравими мигове със семейството и за себе си. Защото смисълът на празниците и на Коледа не е в отрупаните празнични маси, в подаръците, а в онези малки моменти на нежност, топлина, уют и щастие, което се носи във въздуха!

Ne na diastazata_praznichen obiad

Вълшебни и весели празници от нас!

Ако и вие искате да сте част от нашето семейство и имате нужда от възстановяване след раждането си подарете участие в предстоящото издание на програма “Не на диастазата”, което стартира на 20-ти януари 2020 година. Това ще е едно страхотно начало на новата година.

Можете да зарадвате и своя приятелка, сестра или блен на семейството с подаръчен ваучер за участие в програмата. Така ще покажете, че сте загрижени и че искате най-доброто за любимите си хора.

До края на годината цената е промоционална!!!
Повече за програмата и как да поръчате можете да откриете тук.

Подобни публикации

Меню