Дългосрочни резултати без йо-йо ефект

zvezdi-dulgosrochni-rezultati-ne-na-diastazata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Случвало ли ти се е да бъдеш на диета или да започнеш да спортуваш, след което не само да си върнеш свалените килограми, но и да качиш отгоре. На всяка една жена се случва поне един път в живота. Ако ти не си от тях, значи си една щастлива жена и знаеш формулата на това как да постигнеш дългосрочни резултати. 

Тази публикация има за цел да мотивира всички майки, които искат да влязат във форма след раждането и се чувстват обезсърчени. Промяната е възможна чрез лесни промени в начина на живот. Въвеждайки само няколко нови навика за хранене и движение в забързаното ежедневие, резултатите ще бъдат на лице.

Във видеото, което споделяме с теб, ще научиш от първо лице как нашата програма помогна на Звезди Иливанова да прибере диастазата си и да бъде в най-добрата си форма някога дори и 2 години след програмата.

Нейната тайна – постоянство и упоритост. Както ще чуете във видеото: тренира 2 или 3 пъти в седмицата по един час и НЕ пропуска закуската.

Извън кадър Звезди сподели с мен, че програмата я е извадила и от едно много неприятно депресивно състояние. Тя не иска да се сеща дари за него и е безкрайно щастлива, че го е преодоляла.

Виж видеото тук.


Следващото издание на програма “Не на Диастазата” започва на 25-ти януари 2021 г. Постави началото на твоята промяна, още днес. Резултатите са не само гарантирани, но и дългосрочни.

Запиши се сега тук!

Подобни публикации

Меню