10 навика, които се променят след програма “Не на диастазата”

“Не на диастазата” е групова онлайн програма за ефективно и дългосрочно възстановяване след раждане, която се развива вече повече от 2 години и е помогнала на стотици жени да се почувстват отново женствени и красиви.

vuv-forma-sled-rajdaneto-ne-na-diastazata

Ето 10 навика, които нашите участнички споделят, че са променили след програмата.

 1. Движа се повече – толкова много ми хареса ходенето, че този навик ми остана и след програмата. Продължавам да си следя крачките и се старая да не падам под 10 000 крачки на ден.
 2. Тренирам редовно – динамичните тренировки наистина много ми харесват и се радвам, че имаме достъп до тях и след програмата. Имам ли свободни 20 минути си пускам динамичните тренировки и се зареждам с енергия.
 3. Пия повече вода – признавам си, че нямах навика да пия много вода. След програмата станах много по-осъзната и сега вече пия минимум 2 литра вода на ден.
 4. Ям повече зелени храни – предизвикателството за повече зелени храни много ми допадна. Според мен, това ми помогна да регулирам стомаха си и съответно сега се старая всеки ден да имам поне 1 порция зелени храна в менюто си.
 5. Релаксирам – не съм предполагала, че релаксацията ще ми хареса толкова много. Освен, че ми помага да си прибера диастазата и гръдния кош ми дава едно невероятно спокойствие. Май наистина 20 минути релаксация се равняват на 2 часа сън.
 6. Спрях да се пъча – като малко тренирах художествена гимнастика и там ни учеха да ходим изправени. Вече знам, че това всъщност не означава да си прав, а изпъчен. Определено се чувсвтам много по стабилна, откакто спрях да се пъча и диастазата ми се прибра.
 7. Не си гълтам корема – несъзнателно цял живот съм си гълтала корема. Разбрах го едва сега. Да, сега е мало по-отпуснат, но поне вече нямам проблеми със запека.
 8. Изхвърлих всички високи обувки – не съм предполагала, че ще се разделя с високите токчета, но е факт, че откакто ходя на ниски обувки спря да ме боли кръста, спрях да се пъча, не ме болят стъпалата и гърбът ми е по-прав. Избирам здравото тяло, пред модерните токчета.
 9. Спя по-добре – Модулът за съм ми беше изключително полезен и интересен. Прилагам всички съвети за по-добър сън и определено се наспивам много по-бързо и сутрин се събуждам бодра и с настроение.
 10. Готвя повече – всички рецепти, които Маги споделя са много интересни. Споделянето с другите участнички в програмата във фейсбук групата ме мотивира да започна и аз да готвя повече и да експериментирам в кухнята. Вече имам още 5-6 лесни и бързи рецепти, които станаха любими на цялото семейство.

Какъв ли навик ще успееш на промениш ти след участие в “Не на диастазата”? Няма как да разберем докато не се запишеш.

Никога не забравяй, че промяната започва от теб! А как да се запишеш, виж тук !

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Домино ефектът на диастазата

Инвестирай във възстановяването на диастазата

Историята на Нат: Как се възстанових след раждането и подобрих стойката си

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 18 март 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

 • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
 • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева).  Така ще можеш да стартираш своето възстановяване веднага, защото ще получиш достъп до материалите от програмата за тазово дъно след финализиране на поръчката си. Програмата съдържа упражнения и менюта за хранене. 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню