10-те най-добри резултата в програма “Не на диастазата“ досега

Гордеем се с резултатите на всяка една от участничките. В тази статия ще споделя само тези, които са най-ярки и всъщност на момичета, които са позволили да споделим техните резултати и имат снимки преди и след. Резултатите на всяка една от тях са забележителни и затова ще ги публикуваме по реда на тяхното участие в изданията на програмата.

 1. Роси
  Роси беше участничка в едно от първите издание на програмата. След като видяхме нейния резултат бяхме още по-вдъхновени и амбицирани да усъвършенстваме програмата. Дори и само онлайн, без срещи на живо, упражненията даваха резултат.

 1. Света
  “Не на диастазата” е не просто онлайн програма, а общност от позитивни майки. Наскоро имахме “Пролетен бал” за всички участнички. На него Света ни сподели, че работата й с нас й е помогнала да износи и роди третото си дете без проблем. За нас това е огромно признание и чест. Сега Света с радост отглежда трите си момчета и е наш много верен последовател. Няма нищо по-безценно от това.

 1. Ники
  Ники ни изненада с нейната упоритост и отдаденост. След участието си в програмата, продължава да спортува редовно и не пропуска нито една тренировка. Вече ходи на работа и често се случва да идва да тренира в залата с двете си момчета, но тренировка не пропуска. Програмата променя навици, а те са ключът към желаните резултати.

 1. Деси
  Въпреки, че няма излишни килограми, нито пък голяма диастаза, Деси реши да се включи в програмата, най-вече, за да изправи стойката си. Както виждаш и на снимките преди-след резултатът е невероятен. Много малки промени в ежедневието и подходящите упражнения могат да ти помогнат да изправиш стойката си дори само за 12 седмици, а резултатът остава за цял живот.

 1. Ани
  Много често в програмата се включват дами от чужбина. Все пак това е онлайн програма и не е необходимо да си от София, за да участваш. Ани живее в Лондон и имаше доста голяма диастаза след двуплодна бременност. Сподели с нас, че участието в “Не на диастазата” я е мотивирало да се запише да ходим на “gym”, както му казват в Англия. Свали 15 килограма, почти затвори диастазата, но най-важното е, че положи основите за ежедневна грижа за себе си.

 1. Дани
  Когато видяхме резултата на Дани бяхме изключително впечатлени и дори направихме видео интервю с нея. Сподели с нас, че според нея промяната е дошла, защото с началото на програмата е взела решение да спре и всякакви въглехидрати и сладки изделия. Щастливи сме, че нашата програма вдъхновява момичетата да правят позитивни промени и да се усъвършенстват.

 1. Петя
  Слаби и с коремче – познавате ли такива жени? Петя беше една от тях. Както ще видиш от снимките, благодарение на програмата вече е слаба, с плосък корем и подобрено самочувствие. Сподели с нас, че за пръв си харесва корема и с гордост носи половинки бански. Искаш ли и ти?

 1. Лили
  Спокойно можем да наречен Лили най-усмихната участничка в нашата програма. Може да се убедиш сама в едно видео с резултати, което снимахме – ТУК. Широката усмивка и позитивен подход към всяко едно начинание е тайната й за успех не само в прибирането на диастазата, но и всяка една житейска ситуация.

 1. Деси
  Понякога наистина е трудно да прибереш корема след две бременности, едната от които двуплодна. Но Деси е изключително последователна и дисциплинирана. Продължава да тренира упорито и след програмата. Наясно е, че понякога отнема повече време и не се отказва. Важното е, че има прогрес и бавно и славно се доближава до желания резултат.

 1. Звезди
  Има хора, които са толкова изпълнителни, последователни и стриктни, че чак леко им завиждаш. Звезди е една от тях. Както само твърди – не може да спазва диети, но пък следва всички наши насоки за плосък корем и резултатът е на лице. С нейната увереност и резултати заразява нейните приятелки, които също вече са част от нашата програма. А ти? Искаш ли да си част от нея?

Благодарим на всички момичета, които дадоха съгласието си да публикуваме техните снимки. Всяка една история е много ценна за нас. Надяваме се, че и ти си вдъхновена и мотивирана да пробваш и да станеш следващия участник в нашата рубрика “Гордеем се с вас”.

Следващото издание на програма “Не на диастазата” ще започне на 28 септември 2020 година. Заяви своето желание да участваш сега ТУК и ние ще ти изпратим препоръки и насоки, които да следваш до старта на програмата.

Подобни публикации

Меню