10-те най-добри резултата в програма “Не на диастазата“ досега

Гордеем се с резултатите на всяка една от участничките. В тази статия ще споделя само тези, които са най-ярки и всъщност на момичета, които са позволили да споделим техните резултати и имат снимки преди и след. Резултатите на всяка една от тях са забележителни и затова ще ги публикуваме по реда на тяхното участие в изданията на програмата.

 1. Роси
  Роси беше участничка в едно от първите издание на програмата. След като видяхме нейния резултат бяхме още по-вдъхновени и амбицирани да усъвършенстваме програмата. Дори и само онлайн, без срещи на живо, упражненията даваха резултат.

 1. Света
  “Не на диастазата” е не просто онлайн програма, а общност от позитивни майки. Наскоро имахме “Пролетен бал” за всички участнички. На него Света ни сподели, че работата й с нас й е помогнала да износи и роди третото си дете без проблем. За нас това е огромно признание и чест. Сега Света с радост отглежда трите си момчета и е наш много верен последовател. Няма нищо по-безценно от това.

 1. Ники
  Ники ни изненада с нейната упоритост и отдаденост. След участието си в програмата, продължава да спортува редовно и не пропуска нито една тренировка. Вече ходи на работа и често се случва да идва да тренира в залата с двете си момчета, но тренировка не пропуска. Програмата променя навици, а те са ключът към желаните резултати.

 1. Деси
  Въпреки, че няма излишни килограми, нито пък голяма диастаза, Деси реши да се включи в програмата, най-вече, за да изправи стойката си. Както виждаш и на снимките преди-след резултатът е невероятен. Много малки промени в ежедневието и подходящите упражнения могат да ти помогнат да изправиш стойката си дори само за 12 седмици, а резултатът остава за цял живот.

 1. Ани
  Много често в програмата се включват дами от чужбина. Все пак това е онлайн програма и не е необходимо да си от София, за да участваш. Ани живее в Лондон и имаше доста голяма диастаза след двуплодна бременност. Сподели с нас, че участието в “Не на диастазата” я е мотивирало да се запише да ходим на “gym”, както му казват в Англия. Свали 15 килограма, почти затвори диастазата, но най-важното е, че положи основите за ежедневна грижа за себе си.

 1. Дани
  Когато видяхме резултата на Дани бяхме изключително впечатлени и дори направихме видео интервю с нея. Сподели с нас, че според нея промяната е дошла, защото с началото на програмата е взела решение да спре и всякакви въглехидрати и сладки изделия. Щастливи сме, че нашата програма вдъхновява момичетата да правят позитивни промени и да се усъвършенстват.

 1. Петя
  Слаби и с коремче – познавате ли такива жени? Петя беше една от тях. Както ще видиш от снимките, благодарение на програмата вече е слаба, с плосък корем и подобрено самочувствие. Сподели с нас, че за пръв си харесва корема и с гордост носи половинки бански. Искаш ли и ти?

 1. Лили
  Спокойно можем да наречен Лили най-усмихната участничка в нашата програма. Може да се убедиш сама в едно видео с резултати, което снимахме – ТУК. Широката усмивка и позитивен подход към всяко едно начинание е тайната й за успех не само в прибирането на диастазата, но и всяка една житейска ситуация.

 1. Деси
  Понякога наистина е трудно да прибереш корема след две бременности, едната от които двуплодна. Но Деси е изключително последователна и дисциплинирана. Продължава да тренира упорито и след програмата. Наясно е, че понякога отнема повече време и не се отказва. Важното е, че има прогрес и бавно и славно се доближава до желания резултат.

 1. Звезди
  Има хора, които са толкова изпълнителни, последователни и стриктни, че чак леко им завиждаш. Звезди е една от тях. Както само твърди – не може да спазва диети, но пък следва всички наши насоки за плосък корем и резултатът е на лице. С нейната увереност и резултати заразява нейните приятелки, които също вече са част от нашата програма. А ти? Искаш ли да си част от нея?

Благодарим на всички момичета, които дадоха съгласието си да публикуваме техните снимки. Всяка една история е много ценна за нас. Надяваме се, че и ти си вдъхновена и мотивирана да пробваш и да станеш следващия участник в нашата рубрика “Гордеем се с вас”.

Никога не забравяй, че промяната започва от теб! А как да се запишеш, виж тук!

Ако все още не си се възстановила напълно след раждането си и имаш коремче, диастаза, болки в кръста, килограми за сваляне и нужда от повече тонус и енергия е време да се погрижиш и за себе си. Няма да има по-подходящ момент от този, защото с порастването на детето нуждата му от твоето внимание ще се увеличава.

На 18 март 2024 година ще започне следващото издание на програма “Не на диастазата”.

Запиши се сега и ще получиш като подарък достъп до 2 материала:

 • 5 упражнения за по-добра стойка, които ще ти помогнат да прибереш диастазата и
 • книжка със съвети за храненето за възстановяване след раждането.

Програмата е изцяло онлайн и може да се изпълнява отвсякъде и в удобно за теб време.
Достъпът до материалите е неограничен във времето. 

Можеш да вземеш и пакет с включена програма “Секси дупе = здрав таз” на цена от 40 лева (вместо за 69 лева).  Така ще можеш да стартираш своето възстановяване веднага, защото ще получиш достъп до материалите от програмата за тазово дъно след финализиране на поръчката си. Програмата съдържа упражнения и менюта за хранене. 

Направи своята осъзната стъпка към по-добра лична грижа и ефективно възстановяване. Подари си едно незабравимо пътешествие към своята по-добра версия.

Не отлагай повече грижата за себе си. Запиши се сега и започни веднага с възстановяването си след раждането.
Програмата за тазово дъно стартира веднага и може да я изпълняваш до началото на програма “Не на диастазата”.

Научи повече за програмата и се запиши тук.

Меню