“Нямам време за самосъжаление и скука” – историята на Гери

Ние: Представи се, моля, с какво се занимаваш, колко деца имаш, хобита и т.н.
Гери: Казвам се Гери, по образование съм финансист, по професия, за зла беда, ми се налага да програмирам, а по призвание искам да помагам на хората, да водят по-добър живот.

Ние: Знаеш ли какво точно е твоето призвание?
Гери: Все още не. Слушайки вашия подкаст Мама Говори се вдъхнових покрай историята на Маги и това как тя се е преориентирала. Харесва ми идеята за консултант по кърмене.

Ние: Да продължим с твоето представяне…
Гери: Имам три деца – момиче на четири години и момчета близнаци на една година. Съответно хобито ми е да се забавлявам максимално от ситуацията да си гледам момчетата вкъщи, докато сме сами. Хобито ми през уикенда е да дойда до залата и да се заредя с енергия и после да крача из парковете.

Ние: Смяташ ли, че си по-различна от другите майки, заради това, че имаш близнаци?
Гери: Всички сме майки. На едно или на пет деца, ежедневието на всички е едно и също и имаме сходни неволи и радости. Аз съм привилегирована, че нямам време за скука и самосъжаление. Все неща, които имах след първото раждане.плюшени играчки

Ние: Колко килограма беше качила по време на бременността ти с близнаците?
Гери: За разлика от първата бременност с дискретните 9-10 кг, при тази заковах над 20. Качих много и то не толкова от много храна, колкото от обездвижване и лежане.

Ние: Как се справяш с 3 деца? Каката помага ли ти?
Гери: Когато всички сме здрави,ежедневието с три деца е доста забавно и наситено главно с положителни емоции! Имаме стройна организация от сутринта и всеки знае какво се прави. Каката се включва все по-активно с подреждане и играе с бебетата, за което съм много благодарна. С баща им много добре сме отработили всеки един детайл по техните грижи и сме като добре смазана работеща машина.валидност на винетка

Ние: Какво те мотивира да се запишеш в програмата “Не на диастазата”? Как разбра за нея?
Гери: Знаех за вас още след първото ми раждане, но не конкретно за програмата, а за самата зала на Ваня. Тогава нямах и диастаза и просто исках да вляза във форма, но бързо съумях след кърменето да се отърва от излишните килограми. Сега обаче исках да ползвам цялостен подход с хранене и движение, което наистина да ми изгради навици за цял живот, каквото е и мотото на програмата. Да бъда честна, не вярвах, че това ще се случи, но е факт! Вече бъркам в хладилника много по систематизирано и целенасочено.

Ние: Какви ти бяха очакванията? Какви резултати очакваше?
Гери: Очакванията ми бяха да получим книга с рецепти и едно упражнение на седмица. В реалност – получихме мнооого повече. Имаше книга с рецепти, даже две, но те бяха само бонус към програмата. Постоянната ангажираност на Ваня и Маги във Facebook групата и многото кратки малки видеа, направени специално за нас според въпросите ни, правят това обучение много повече от стандартните онлайн курсове, които са с фиксирано съдържание.

Ние: Какво постигна?
Гери: Най- важното, което постигнах е различния начин на мислене и възприятие на мен самата. Повече самоуважение и осъзнатост като жена и майка. Разделих се с няколко килограма, има и още, но тъй като кърмя внимавам и да няма негативни последици и върху количествата кърма. Разликата в обиколките е видима. Вече успявам да облека всички си дрехи преди бременността без те да ми стоят нелепо. Постигнах също и малко по-различен поглед над свободното си време, вместо да цъкам безсмислено на телефона, когато съм изморена, лягам за релаксация. Също така хемоглобина ми се изстреля в небесата, което е нещо нетипично за мен.

Ние: Има ли нещо, което те затрудни или където надскочи себе си?
Гери: Крачките в студа, макар те да са извън рамките на програмата. Есента времето беше чудесно и с крачките проблем съм нямала. Иначе кулинарното предизвикателство за осъзнато хранене не можах да го направя, но в моя сценарии е разбираемо.

Ние: Какво ти хареса най-много в нашата програма?
Гери: Хареса ми, че всеки участник върви със собственото си темпо. Вие давате възможност за повече упражнение/кулинарни предизвикателства, но има ясен минимум, под които не е добре да се пада. Много ми хареса, колко бяхте активни в групата и как за всеки един въпрос не пестяхте знания, а напротив, раздавахте се. И не на последно място програмата е структурирана и организирана превъзходно – всички видеа са лесно откриваеми за справка, когато човек има нужда.

Ние: Какво беше най-ценно за теб от участието ти?
Гери: Това, че преборих някой лоши стари навици и придобих нови и полезни такива. Това, че за да промениш тялото си са необходими малки, но ежедневни крачки напред в пряк и преносен смисъл. Не на последно място личния контакт с Ваня и Маги ми е много ценен и затова не си представям живота без ННД. Общо взето това са най-добре изхарчените пари, за който получих несравнимо повече опит, знание и мотивация.

Ние: Защо би ни препоръчала на най-добрата си приятелка?
Гери: Защото я обичам и искам и тя да се докосне до това преживяване, което ще промени и нейното ежедневие!

Ние: Как успяваше да намираш време за програмата, въпреки факта, че се грижиш за близнаци и още едно голямо дете?
Гери: Аз не разделям едното от другото. Програмата върви паралелно с отглеждането. Само динамичните тренировки ги правя докато те спят, иначе останалите упражнения те следят зорко и ми се радват. Нали все пак е хубаво да сме за пример на децата си. С каката ходим събота в залата и тя много се забавлява, даже му казва “детския кът”.

Ние: Разкажи някоя забавна случка от участието си?
Гери: Беше ми много смешно как мъжът ми гледаше на упражненията в началото, които са статични и изглеждат все едно си лежиш. Тогава ме бъзикаше, че най-накрая съм се научила да лежа качествено. Наскоро правех псоас релаксация към 23 часа и той ме гледа и пита “имаш ли още много работа”, не е кой знае колко смешно, но не спрях да се смея 5 мин.

Ние: Кое е това нещо, което продължиш да правиш дори и след края на програмата?
Гери: Всичко! Успявам да вмъкна по 2-3 упражнения на ден докато децата си играят около мен. Те много се забавляват, само с тухличката не можем да се разберем и ми я крадат. От към храненето съм много горда, че джънк вкъщи вече не се яде. Преди, 1-2 пъти в седмицата, понякога и по-рядко, поръчвахме я пица, я бургери, сега ако нямаме готовност просто слагам червено цвекло на филийки във фурната и всички сме доволни.

Ние: Имаш ли нови цели?
Гери: Целта ми не е да върна формата си преди раждане, целта ми е най-накрая да постигна тялото, в което да се чувствам добре без притеснения кое от къде стърчи. Намерих си партньори в това начинание в лицето на Ваня и Маги и сега следва да положа само упоритост и да изпитвам удоволствие от пътя, които предстои да извървим.

Следващото издание на програма “Не на диастазата” ще започне на 26 април 2021 година. Не отлагай повече и започни годината с повече грижа за себе си. За твоите деца и близки е важно да се чувстваш добре и да си в добра форма, за да можеш пълноценно да се наслаждавате на миговете заедно.

Ако се запишеш сега, получаваш отстъпка и предварителен достъп до 3 материала, с които да започнеш своята трансформация веднага:

  • първото и най-ефективно възстановително упражнение от програмата;

  • 5 упражнения за корем за майки с и без диастаза;

  • видео със съвети как да овладеем емоционалното храненe.

Никога не забравяй, че промяната започва от теб! А как да се запишеш, виж тук!

Подобни публикации

Меню